Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 Oktagon 58 Survivor 2024 - aktuálně

Dojemné projevy z pohřbu Simony Postlerové: Vacek se rozplakal, Töpfer jí poslal vzkaz do nebe

+ Dalších 24 fotografií

Na pohřbu Simony Postlerové (†59) vystoupilo několik jejích kolegů, kteří veřejně zavzpomínali na nejhezčí společná setkání. Například velice dojemný, ale zároveň úsměvný proslov měl herec Petr Vacek, který na konci projevu neudržel slzy a rozplakal se. Podobný problém měl i herec Tomáš Töpfer. Na místě byla i redakce eXtra.cz.

Petr Vacek v úterý vystoupil před publikem Vinohradského divadla, aby se naposledy rozloučil s herečkou Simonou Postlerovou. Jeho proslov byl plný dojemných vzpomínek, který rozplakal nejen jeho samotného, ale také ostatní lidi.

"Většina si tě pamatuje jako paní Postlerovou, tu slavnou herečku z Národního a Vinohradského divadla a skvělou dabérku. Ale my si tě pamatujeme jako tu hubenou holku, co byla strašně křehká a citlivá, ale v okamžicích citového rozrušení dokázala použít takové výrazy, že by to neuneslo ani moderní německé divadlo," začal vzpomínat Petr Vacek, který byl jejím spolužákem.


Petr Vacek neudržel slzy

"Strašně krásně jsi zpívala, když jsme měli Žebráckou operu a ty jsi tam zpívala, tak moje maminka tě pochválila se slovy: 'Simonko, ty tak nádherně zpíváš, tebe je na to herectví škoda,'" prohlásil veřejně před publikem. Poslední jeho slova rozplakala i jeho. "Jako koráb je připoután k molu, jako je s ohněm spojen dým, budu já s tebou. Ty jsi má láska, já to vím," dodal na závěr svého srdceryvného projevu Vacek, který posléze propukl v pláč.

Poté se k pultu dostal herec Tomáš Töpfer. "Co mi po odchodu Simony bude nejvíc chybět, nejen její zvonivý smích, ale především její velká, krásná a čistá duše, kterou nás všechny obdarovávala. A to navzdory tomu, že jí život nepřichystal zrovna nejsnadnější osud," povídal. A je tomu skutečně tak. Simona Postlerová se musela před osmi lety vypořádat se smrtí manžela Zdeňka Hráška, který podlehl rakovině. K tomu všemu se jejímu synovi Damiánovi ve třinácti letech projevil autismus, konkrétně Aspergerův syndrom.

Doporučené video: Proslov Tomáše Töpfera:


"Přemýšlím o tom, co tam nahoře chystají za premiéru. Že Simonku obsadili a povolali tak nečekaně a rychle. Zřejmě na tebe čeká nová krásná role. Přeji ti do toho nového nebeského angažmá prosté a obyčejné herecké Zlom vaz!" zakončil svůj proslov herec Tomáš Töpfer.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy