Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Do války s Krainovou se vložil i táta Štika. Překvapivě podpořil modelku a zpražil Ornellu za její názor

Ornella Koktová s otcem MIchalem Štikou po opuštění porodnice s Quentinem v roce 2013.
Zdroj: herminapress
+ Dalších 7 fotografií
válka

Poté, co Simona Krainová ohlásila přechod na platformu pro dospělé a sklidila tvrdý hejt, se dočkala nečekaného zastání. Její rozhodnutí bránil otec Ornelly Koktové Michal Štika. Přitom to byla právě jeho dcera, která se spolu s jeho bývalou manželkou Monikou Binias pustila do modelky za to, že není dobrým vzorem. A právě pod příspěvkem Ornelly na Facebooku se Štika ke všemu vyjádřil a překvapivě zkritizoval názor své dcery.

Simona Krainová zřejmě tušila, že svým přechodem na platformu OnlyFans vyvolá pořádné haló, avšak to, co se následně strhlo, muselo překonat i její nejdivočejší představy. Nejenže se do ní pustila velká část fanoušků, rýply si i celebrity. Zejména pak byla hlasitá kritika z klanu Štikových. "Je to za mě potupa, pro někoho volání o pozornost, pro někoho možná peníze na chleba," napsala například na Facebooku Ornella Koktová, dříve Štiková. Její maminka Monika Binias pak zašla ještě dál a modelku nazvala "podivnou existencí".

Štika velebil Krainovou

Když se pak do všeho vložil bývalý Moničin manžel Michal Štika, mohlo se zdát, že se na Krainovou sesype celá kontroverzní rodinka. Avšak k překvapení mnohých se tak nestalo. Štika se pod Ornelliným příspěvkem naopak pustil do své dcery. "Ornellko, nevím, proč to řešíš... Je demokracie, a když někdo svým chováním neohrožuje, neubližuje nebo nějakým způsobem neškodí druhým lidem, ať si dělá, co chce... Navíc paní Krainová udělá třeba mnoha pánům radost, kteří by jinak možná obtěžovali jiné ženy na ulici," nabídl Štika svůj pohled na věc.

Zároveň dodal, že Krainovou už nahou stejně všichni viděli, protože své akty pravidelně přidávala na Instagram, avšak nic z toho neměla. I proto se nediví, že se za pohádkový honorář rozhodla přejít na OnlyFans. "Mnoho lidí moralizuje a čiší z nich závist. Ať je paní Krainová jakákoli, vypadá na svůj věk dobře a hlavně je to jen a jen její rozhodnutí... Jsme také trochu kontroverzní rodina, také nás lidé často řeší, tak si to uvědom," zakončil svůj obsáhlý a docela i rozumně "sebekritický" příspěvek.

Štika u Ornelly nepochodil

Na mysli měl například to, že Monika Binias se také pyšnila nahými akty a stejně tak Ornella často provokuje svou nahotou. Snímky, na nichž je jen v kalhotkách a ukazuje mnohé, jsou pravidelnou záležitostí na jejích sociálních sítích. Manželka Josefa Kokty však se svým tatínkem nesouhlasí. "Tati, tahle reakce není mířená na jednu konkrétní osobu. Je to můj osobní názor na OF. A myslím si, že právě když máme demokracii, můžeme sdílet svůj názor a pohled na věc," odporovala Štikovi.

Otec influencerky se ale nedal odradit a pokračoval ve svém argumentování. "Je třeba si uvědomit, že jsi veřejně známá osobnost, svoje vyjádření bys měla dobře zvážit," dodal. A reakce Ornelly? "Stalo se," odvětila suše. Zdá se tedy, že Štika svým moralizováním u dcery moc neuspěl.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy