Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Děti Reye Korantenga: Kluka by radši nechtěl, nejmladší dcera jde v jeho stopách

Moderátor Rey Koranteng.
Zdroj: Renata Bušková/eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
NAROZENINY

Oblíbený televizní moderátor Rey Koranteng dnes slaví 49. narozeniny. Je šťastný po boku své manželky Moniky, se kterou má tři dcery. Syn mu prý nechybí. Jak se totiž svěřil pro eXtra.cz, představa, že by jeho synové dělali v dětství to, co vyváděl on, ho děsila.

Televizní moderátor Rey Koranteng se narodil v Praze. Jeho matka je z Česka, otec pochází z Ghany, kde Rey strávil několik prvních let svého života. Pak se ale s maminkou přestěhoval do Prahy.

Rey Koranteng na TV Nova

Koranteng byl velmi zdatný ve studiu a získal magisterský titul. V televizi Nova začínal v roce 1994 jako moderátor počasí, o pět let později přesedlal na křeslo hlavního zpravodajského pořadu do Televizních novin, kde je jeho parťačkou krásná moderátorka Lucie Borhyová.

Po jeho boku se však vystřídaly i moderátorky Michaela Ochotská či Kristina Kloubková.

Děti Reye Korantenga

Moderátor je už několik let šťastný po boku své manželky Moniky, se kterou má dcery Vanessu, Sofii a Leontýnu. Kluk mu prý do party nechybí. „Po narození první dcery jsem se už modlil jenom za holky, protože my jsme vyváděli hrozný kraviny. Představa toho, že by to dělali moji synové, by mě děsila,“ svěřil se Koranteng v rozhovoru pro web eXtra.cz.

Koranteng také pro web Super prozradil, jaké jsou jeho dcery: „Nejstarší Vanessa je byznysový člověk, žije v jiném světě, kterému zase já úplně nerozumím. Prostřední Sofii je šestnáct, ta je tajemná slečna. Jediný, kdo má v sobě moderátorské vlohy, až komediální, je ta nejmladší Leontýnka. Ta je éro.“

DOPORUČENÉ VIDEO: Koranteng zavzpomínal na dětství

Právě ve třídě nejmladší dcery má Rey nejmenší televizní fanoušky. „Když jdu pro menší do školy, tak se děti chtějí vyfotit nebo se na něco ptají. Například když začal útok na Ukrajinu, seběhla se na mě celá třída a kluci i holky se ptali, zda jsou tady v bezpečí, protože měli strach. Tak jsem jim řekl, že jim nic nehrozí a jsou v bezpečí. Je to milé a překvapivé, že i oni sledují Televizní noviny,“ prozradil oblíbený moderátor.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy