Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na úterý: Lvi přehodnotí vztah k financím, Kozorohy čeká vlna lásky

pár, štěstí, svatba
Zdroj: Pixabay
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Toužíte zjistit, co pro vás hvězdy připravily na dnešní den? Ve vzduchu už je teď energie nadcházejícího úplňku, který nás čeká ve čtvrtek tento týden. Bude ve znamení ctižádostivé Panny, což s sebou přináší velké ambice, cílevědomost a touhu po plnění zapomenutých snů. Podívejte se, co právě vás čeká v úterý 15. 3. 2022!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V úterý bude prostor vyříkat si věci, které už se dlouho hromadí ve vaší hlavě. Ulevte duši a buďte dnes upřímní. Občas se až příliš urputně snažíte být s každým zadobře. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Lepší organizace práce by vám opravdu neuškodila! Valí se toho na vás tolik, že už teď nevíte, kde vám hlava stojí. Pečlivě si zrevidujte veškeré své závazky, ať v tom máte pořádek. V galerii najdete, co vás potěší.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Právě dnes byste mohli dostat nabídku skvělého přivýdělku! Ať už se jedná o něco z domova nebo byste museli někam docházet, bude to šité vám na míru. Určitě by nebylo od věci jít do toho. V galerii najdete váš tip.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V práci se vám bude opravdu dařit, užívejte si to a očekávejte zaslouženou odměnu. Ta by se vám mohla hodit při plánování letní dovolené, kterou už teď prodiskutujte se svým partnerem. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Děti vám budou dělat opravdu radost! Užívejte si to, co vám rodina dává, a podporujte vaše blízké vztahy. Možná právě rodinu teď na chvíli upřednostníte před svou kariérou. V galerii najdete, na co se zaměřit.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Lež má krátké nohy, a tak si to dnes nedělejte ještě těžší. Říci pravdu do očí může být někdy složité, to však ještě neznamená, že se vám to nevyplatí! Druzí pochopí mnohem více, než v co doufáte. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Vnímejte peníze jako energii, která reaguje na to, jak ji vnímáte. Pokud zastáváte názor, že vaše finance jsou omezené a nemůže se to změnit, úmyslně si blokujete cesty, kterými by k vám vesmír promlouval. V galerii najdete, co vás potěší.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Není nic, co byste dnes nezvládli! Pusťte se do všeho s odvahou a nebojte se překážek. Ty vás ve výsledku mohou jedině posunout. Úspěchy budete slavit hlavně na pracovním poli. V galerii najdete váš tip na úterý.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Vaše rodina vás teď potřebujete, nezanedbávejte ji. Soustřeďte se na aktuální problémy, které se u vás doma objevily. Dnes je vyřešíte a vzduch se opět pročistí. V galerii najdete, co dalšího pro vás dnes hvězdy mají.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Práce vám půjde od ruky! Neváhejte nabídnout svou pomoc některému z mladších kolegů, který zatím jen beznadějně tápe. Tvořit si sociální vazby na pracovišti se ukáže jako nesmírně důležité. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Přemýšlejte, kde byste mohli najít svůj další zdroj financí. Je třeba přemýšlet dopředu, ačkoli teď další finance pro své pravidelné výdaje pravděpodobně nepotřebujete. Na poli pracovním se vám totiž bude neuvěřitelně dařit! V galerii najdete, co vás potěší.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

V partnerských vztazích se vše urovná! Budete doslova plout na obláčku štěstí, který nemůže nic ohrozit. Užívejte si, co vám vesmír nabízí. Bude toho tolik, že se nestačíte divit. V galerii najdete, čeho se naopak vyvarovat.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy