Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na úterý 5. 3. 2024: Vodnáři projeví city, Berani se motají v bludném kruhu

Na lásku nikdo nečeká marně...
Zdroj: pixabay
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na úterý 5. 3. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Nemějte obavy improvizovat a buďte spontánnější. Uvidíte, že vaši blízcí to ocení. Využijte vhodnou situaci na získání osoby, která je vám sympatická. Nestyďte se a projevte své city naplno.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Tento den budete muset překonat několik překážek. Snažte se nepodléhat nervozitě a zachovejte chladnou hlavu. Nebuďte tvrdohlaví a neprosazujte své názory za každou cenu. Naslouchejte více ostatním.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Horoskop říká, že se stále točíte v bludném kruhu. Nebuďte netrpěliví, na některá rozhodnutí potřebujete více času, nesnažte se je urychlit. Nechte tomu volný průběh, třeba to brzy uvidíte jinak.


Býk (21. 4. - 21. 5.)

Nemějte žádné obavy, i ty nejnáročnější záležitosti vám půjdou snadno od ruky, všechno zvládnete hravě. Jestliže se ostatní kolem vás hádají, nepodléhejte tomu, snažte se naopak celou situaci uklidnit.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Tento den přeje aktivnímu odpočinku, tak se tomu přizpůsobte. Pokud vám to povinnosti jen trochu dovolí, vyrazte někam ven a bavte se při nějaké pohybové aktivitě. Nezapomeňte vzít i rodinu.

Doporučené video: Tři znamení zvěrokruhu, která se často topí v sebelítosti


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Horoskop vás nabádá, ať pamatujete na lidi, kteří se spoléhají na vaši pomoc. Máte možnosti i zkušenosti, tak jich koukejte využít. Zbytečně nikoho nekritizujte, vždyť i vy máte své chyby.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Dávejte si lepší pozor na svoji upřímnost a opovážlivost. Dobře si hlídejte vyřčená slova, hrozí, že by se mohl snadno urazit někdo, jehož pomoc budete v budoucnu potřebovat. Slova mohou být ostrá jako nůž.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Hvězdy prozrazují, že v osobním životě vás čeká řešení nepříjemných problémů. Někdo blízký potřebuje vaši pomoc. Proberte pořádně všechny možnosti, jak dotyčnému pomoci.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Buďte připraveni na to, že tento den přinese více napětí. Můžete očekávat různé konflikty a konkurenční boj. Zachovejte chladnou hlavu, abyste v emocích neřekli něco, čeho byste později litovali.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pozvěte rodinku na večeři. Pokud jídlo sami připravíte, bude to jen dobře. A jestli se na vaření pro více lidí necítíte, zajděte do oblíbené restaurace. Uvidíte, jak se skvěle pobavíte, a opět vás to stmelí.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Vyvarujte se kritizování druhých lidí, zejména za to, co vy sami s oblibou činíte. Snažte se co nejvíce pobývat na čerstvém vzduchu, naplánujte si nějaký zajímavý výlet, věnujte se sportovním aktivitám.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

I když k tomu situace možná nabádá, nezaobírejte se jen povinnostmi a starostmi, ale zkuste se radovat i z maličkostí, které vám tento den nabízí. Je potřeba občas zvolnit vysoké tempo, které jste nasadili.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy