Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na úterý 4. 7. 2023: Býky zastihne nečekaná situace, Střelcům hrozí nebezpečí

Horoskop na dnešní den úterý 4. července: Býky zastihne nečekaná situace, Střelcům hrozí nebezpečí
Zdroj: profimedia.cz
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na úterý 4. 7. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Měli byste se vyvarovat výbušnosti a také náladovosti. Vaše emoce jsou totiž jako na houpačce, pokuste se je udržet více na uzdě. To ale neznamená, že byste neměli dávat najevo to, co cítíte.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Pokud vyrážíte na delší cesty, vybrali jste si vhodný den. Dařit by se vám mělo i na všelijakých schůzkách a při vystupování před lidmi. Budete oplývat šarmem a prosadíte všechno, co budete potřebovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Chtělo by to trochu skromnosti, nikoli si stále jen na něco stěžovat. Je pochopitelné, že se chcete mít lépe, ale měli byste se někdy rozhlédnout kolem sebe a začít si více vážit toho, co máte, abyste o to třeba nepřišli.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Na své aktivity si ponechte větší časovou rezervu. Nenechte se vyvést z míry, pokud dojde k nečekaným situacím a zpožděním. V pracovních činnostech se vám bude dařit. Budete rozhodní a kreativní.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Prospěl by vám pobyt v zahraničí, ať již by se jednalo o dovolenou, pracovní cestu či jazykový kurz. Otevřely by se před vámi nové obzory, na některé věci pak budete pohlížet jinýma očima a poznáte k tomu zajímavé lidi.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Snažte se vyhnout konfliktním situacím, ušetříte si mnoho zbytečných nedorozumění. Zkuste se více šetřit, vybírejte si méně složité úkoly a nenáročné aktivity. Prospěje vám pobyt na čerstvém vzduchu.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Mohla by vás zničehonic přepadnout posmutnělá nálada. Neměli byste zanedbávat své zdraví a duševní hygienu, jestli chcete zvládat všechno, co máte. Snažte se přidat více pohybu a hlídejte si jídelníček.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Myslete víc na odpočinek, než abyste trhali rekordy v čemkoli. Vyvarujte se pomluv, neboť by se vám brzy vrátily jako bumerang. Dejte si pozor na cizí lidi, kteří se budou chtít vetřít do vaší přízně.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Podle horoskopu byste měli více myslet na druhé lidi. Pozorně naslouchejte svým blízkým a snažte se být vstřícnější a milejší. Vymyslete pro ně nějaké překvapení, potěšte je drobným dárkem a věnujte se jim.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Buďte více průbojní. Máte šanci prosadit to, na čem již delší čas pracujete. Nenechte si kvůli své pasivitě uniknout skvělou příležitost mezi prsty. Večer se běžte bavit do společnosti a oslavte případný úspěch.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Horoskop vás nabádá, abyste na sebe byli více opatrní a hlavně zbytečně neriskovali. Neměli byste chodit na potenciálně nebezpečná místa a také se snažte vyhnout jakýmkoli konfliktním situacím.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Horoskop vám radí, abyste využili každou minutu tohoto letního dne. Buďte svědomití, ať nemusíte nic předělávat a můžete jít brzy z práce domů. Jděte si zasportovat nebo alespoň na krátkou procházku. Můžete se těšit na zajímavé setkání.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy