Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na středu 28. 6. 2023: Vodnáři se ocitnou v bryndě, Štírům chybí trpělivost

Mnozí absolventi mají při nástupu do prvního plnohodnotného zaměstnání často očekávání, která neodpovídají skutečnosti. Bohužel jim také chybí trpělivost a snaha přečkat počáteční období a pomalu se posouvat ke své vysněné pozici nebo práci.
Zdroj: Pixabay
Horoskop

Denní horoskop je tu pro všechna znamení zvěrokruhu na středu 28. 6. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Čekejte potíže, ale naštěstí ne v osobním životě. Tam bude všechno v pořádku. Nepodléhejte proto negativním myšlenkám a těšte se i z maličkostí. Vaše partnerka/partner vám pomůže z bryndy ven.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Horoskop prozrazuje, že máte sklon neustále přemýšlet o změnách ve svém životě, z nichž máte obavy. Neunáhlujte se v radikálních rozhodnutích a netlačte na pilu, některé věci ještě potřebují dozrát.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Horoskop vám radí, abyste se nevzdávali svých plánů, i kdyby vás ostatní zrazovali. Spoléhejte se na sebe, svá rozhodnutí si umíte dobře zdůvodnit, nesmíte však podcenit řádnou přípravu.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Snažte se ovládat, máte tendenci vyvolávat hádky. Nemusíte přece na ostatní hned útočit, když mají na danou věc jiný názor. Radši vytáhněte své blízké někam do přírody, veselejší myšlenky se dostaví snáze.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Hvězdy vás nabádají, ať se snažíte na věci dívat z různých úhlů, buďte k druhým lidem objektivní a spravedliví. Měli byste být i k sobě upřímnější, zkuste se lépe soustředit na vlastní intuici a pocity.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Tento den bude přát přátelským setkáním. Vyrazit můžete společně se svými blízkými někam za kulturou. Poznáte zajímavé osobnosti, jejichž názory pro vás budou přínosné a obohacující.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nepřepínejte své síly, ať neriskujete vyčerpání, nebo dokonce nějaký úraz. Myslete raději na relaxaci a snažte se vyčistit hlavu ode všech starostí. Pozor si dejte na tendenci vyvolávat konflikty.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Hvězdy vás nabádají, ať se nenecháte zatáhnout do větších problémů, než můžete unést, ačkoliv chcete někomu blízkému pomoci. Zamyslete se nad tím, jestli dotyčné osoby vaši námahu vůbec ocení.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Připravte se na to, že vás některé záležitosti značně rozezlí. Pokud si však zachováte nezaujatý přístup, nebude to tak zlé, jak to zpočátku vypadalo. Vyrazte do přírody, nebo si vyčistěte hlavu u sportu.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Horoskop vám přináší pohodu a dobrou náladu. Mějte trpělivost při drobném neúspěchu někoho z blízkých. Uvidíte, že nadhled a pozitivní přístup vaše rodina i přátelé ocení a ještě vás příjemně překvapí.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Čekejte pohodový den plný překvapení. Vyrazte s rodinou nebo přáteli na zajímavý výlet. Večer poseďte v příjemné restauraci a dobře se bavte. Nenechte si od nikoho zkazit náladu. Nikdo za to nestojí.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Věnujte se především odpočinku a relaxaci a vůbec si to nevyčítejte. Na pozoru se mějte při komunikaci se svými nejbližšími, vyvarujte se výčitek a ostré kritiky, jinak hrozí, že se nesmyslně pohádáte.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy