Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na sobotu: Střelci ukáží svou aroganci, Kozorozi si přiznají skrývané pocity

Horoskop na dnešní den sobotu 18. prosince: Kozorozi si přiznají skrývané pocity
Zdroj: Pixabay
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Podívejte se, co si pro vás hvězdy přichystaly na sobotu 18. 12. 2021 a pro koho mají obrovskou příležitost! Budete to právě vy, kdo promění svůj dnešní den ve výjimečný?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Nebojte se projevit svůj nesouhlas s aktuální situací. Partner možná ani neví, proč se pořád tak rozčilujete. Chybět vám bude zejména energie a čas pro sebe. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Rozbouřené emoce by tentokrát mohla uklidnit třetí osoba. V rodině se budou řešit vánoční návštěvy a program na příští týden, což vás mírně znervózní. V galerii najdete váš dnešní tip.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Nebojte se požádat přátelé o pomoc, rádi vám vyhoví. Věc, kterou si již dlouho přejete zvládnout, dnes uvidíte v úplně jiném světle. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nebojte se trochu pobavit a užít si zábavu! Vydejte se s rodinou na předvánoční výlet a kupte si domů ingredience na skvělý svařák. Pohodu už si zasloužíte jako sůl. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Lhaní by se vám dnes opravdu nevyplatilo, dejte si na něj pozor. Cokoliv chcete, půjde i upřímně a bez lží. Člověk kolem vás by rychle odhalil, že je vaše verze vymyšlená. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Sami sobě nedovolíte vypnout, což vede k extrémní zátěži. Syndrom vyhoření není jen pojem, může vás překvapit i ve chvíli, kdy to absolutně nečekáte. Více odpočívejte. Dnešní tip najdete v galerii.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nevzdávejte se, vše kolem vás nakonec dopadne dobře. Možná to teď vidíte černě a nevíte, kde vám hlava stojí. Dnešek by však mohl ukázat možnou cestu. V galerii najdete, co vás může překvapit.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Nesmějte se dnes vrtochům svého partnera, mohl by se urazit! Berte ho zkrátka takového, jaký je. Odvděčí se vám stejnou měrou. Pokud vyrážíte na dalekou cestu, podívejte se do galerie, na co si dát pozor.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nebojte se zachumlat do teplých ponožek a strávit celý den pod dekou s hrníčkem horké čokolády. Užijte si vánoční atmosféru se vším všudy! V galerii najdete, co vás dnes potěší.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Dlouho jste si hráli na hrdiny, a nakonec na vás zůstala starost o celé Vánoce, což vás neskutečně rozčiluje. Požádejte rodinu, ať vám pomohou. Rádi se zúčastní! V galerii najdete, na co se připravit.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Jen chvíli vám vydržel pozitivní přístup a už jste zase ve své arogantní poloze. Pokud se nevzpamatujete, brzy budete řešit s partnerem velké nepříjemnosti. Už stačilo! Sobotní tip v galerii.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Nebojte se přiznat své pocity a distancovat se od těch, kteří vám momentálně opravdu pijí krev. Zkuste si zajistit klidné Vánoce bez rozčilování. V galerii najdete, co dalšího pro vás dnes hvězdy mají.

Pokud chcete vědět více, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Záhada vyhřezlého oka šéfredaktora eXtra.cz: Karen Mchitarjan promluvil o svém martyriu

Související články

Další články

Nejnovější kauzy