Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na sobotu: Ryby budou obdivovány, Blížence zaskočí kritika

denní horoskop
Zdroj: Extra.cz/ Denisa Zajíčková
+ Dalších 8 fotografií
horoskop

Tento týden byl pro většinu z nás náročný. Nesl s sebou mnoho pochyb, nepříjemných starostí i ukončení všeho, co už v našem životě více neslouží dalšímu účelu. O víkendu proto zkuste více odpočívat a načerpejte energii na další dny. Co čeká v sobotu 5. 11. 2022 právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Během soboty si udělejte čas na výlet s rodinou, který už dlouho plánujete. A pokud se na to necítíte, klidně požádejte svou drahou polovičku, aby vám tentokrát od domácích povinností ulehčila. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Kamkoliv dnes půjdete, budete zářit! Čiší z vás sebevědomí, růst a pozitivní vliv, který máte na své okolí. Nedávno jste vyčerpali velké zásoby uložené energie, přesto se vám nadále daří vše zvládat s přehledem. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Dnes na to musíte jít jinak. Pokud víte, že vám strategie, kterou jste zaujali, dlouhodobě nefunguje, zkuste se zamyslet, co můžete udělat pro svou osobní pohodu. Získáte velký nadhled. V galerii najdete, co vás potěší.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Cítíte se zamilovaní a plní energie, čehož dnes můžete naplno využít. Pokud ještě nemáte lásku svého života po svém boku, neváhejte pozvat na rande osobu, po které už dlouho pokukujete. V galerii najdete, na co si dát pozor.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Někdo by dnes mohl mít nemístné poznámky k tomu, čeho se snažíte dosáhnout. Pokud se ale teď necháte rozhodit, už vždy budete přemýšlet o tom, co si o vás myslí ostatní. A to je naprosto zbytečné vězení. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Během soboty si moc neodpočinete, práce máte až nad hlavu. Zkuste některé ze svých povinností delegovat na rodinu, vaše hrdinství stejně nikdo neocení. Naopak se budete brzy potýkat s velkou únavou. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Budete dnes toužit po blízkosti svého partnera, romantických chvílích i obyčejném povídání. Vypadá to ale, že partner nebude naladěn na stejnou vlnu a mohl by vzniknout drobný konflikt. Respektujte jeho rozpoložení. V galerii najdete, co vás potěší.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Všechno se kolem vás uklidní a najednou získáte báječnou sebejistotu, která vám pomůže ve vašem rozvoji. Je čas nabrat energii a pořádně se do toho opřít. Nápomocní vám mohou být přátelé kolem vás. V galerii najdete váš tip.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Pokuste se vnitřně uklidnit. Svět kolem vás, kterého se tak urputně držíte, už vám stejně nemá co nabídnout. Změna je nevyhnutelná, bude však k vašemu prospěchu. Zdá se ale, že k ní ještě nejste tak docela rozhodnuti. V galerii najdete, co s tím.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Naplánujte si výlet s rodinou! Mohli byste vzít s sebou někoho z blízkých, kdo většinou bývá opomíjený a nikdy ho nikdo neposlouchá. Dozvíte se totiž zajímavou informaci! V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Množství detailů, kterými dnes zahltíte svého partnera, bude akorát na škodu. Zkuste se na celou věc podívat z jiného úhlu, není to černobílé. Vše bude i tentokrát o komunikaci. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Nepronásledujte svou minulost. Ačkoliv byste chvíli cítili pocit štěstí a naplnění, brzy by se celá věc vrátila do starých kolejí. Vzpomeňte si, proč jste z celé situace utíkali a co vás na ní štvalo. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy