Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na sobotu: Býci přehodnotí své finance, Blíženci se ozvou nejbližším

denní horoskopy
Zdroj: Extra.cz/ Denisa Zajíčková
+ Dalších 8 fotografií
horoskop

Září je pryč a přichází říjen! Podívejte se, co pro vás hvězdy připravily na první říjnový víkend a čeho byste se rozhodně měli vyvarovat. Potěší vás, že vládne dobrá energie, která přináší nový začátek. Pracovní projekty teď budou na vzestupu. Co čeká právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V sobotu navštivte svou rodinu a na chvíli vypusťte práci. Není nic jednoduššího než dočerpat energii, která vám tolik chybí. Vesmír vám posílá šanci na lásku. Tentokrát to vyjde! V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Rodina vám nebude pomáhat donekonečna, je na čase převzít zodpovědnost a začít pořádně žít. Ten stres, ve kterém momentálně žijete, jste si vytvořili sami - ačkoli to asi nechcete slyšet. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pokud nezměníte, co vás teď trápí, situace se také sama nezmění. Jedině pílí a snahou o progres můžete sami sebe významně posunout. Nebojte se trochu riskovat. Bude to za to stát. V galerii najdete, na co se zaměřit.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pokud se nenaučíte pracovat s financemi, nikdy nebudete mít pocit, že jich máte dostatek. Zkuste na to jít tentokrát trochu jinak a přizvěte si někoho, kdo je skutečným odborníkem. V galerii najdete, co vám udělá radost.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Zavolejte svým nejbližším a řekněte jim, že je máte rádi. Takové obyčejné gesto potěší všechny kolem vás a ještě dá prostor pro to, abyste si konečně vyříkali problémy, které se zametly pod koberec. V galerii najdete váš tip.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pracujte na svém sebevědomí, poslední dobou to vážně za moc nestojí. Možná zjistíte, že vám povědomí o sobě samém kazí nejbližší, kterým jste slepě důvěřovali. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Pokud na útok zareagujete vstřícností, případně to budete úplně ignorovat, budete možná překvapení reakcí dotyčného. Někdy je totiž ignorace ta nejlepší cesta, jak konflikt utnout. V galerii najdete, co vás potěší.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Snažte se, aby ve vašem okolí byli ti, se kterými vám je opravdu dobře. Nemusíte vyhovět všem, ani nemusíte být se všemi přátelé. Vybrat si ty správné lidi pro život je jeden z klíčů úspěchu. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Věřte své intuici, je daleko mocnější, než si dokážeme představit. Pokud si svůj sen dostatečně vizualizujete a nepřestáváte na něj myslet, vesmír vám už brzy nabídne řešení. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pracujte se svými emocemi. Ty vás totiž teď nejvíce zrazují. Výbuchy vzteku vám nepomohou vůbec k ničemu, naopak domácí atmosféru ještě více prohloubí. Chybí vám nadhled. V galerii najdete, na co se zaměřit.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Pečujte o sebe a dávejte sami sobě čas. Pokud se vy budete cítit dobře, vyzařuje to z vás i navenek. Už brzy vás čeká důležité jednání, které perfektně prověří, jak jste si sami sebou jistí. V galerii najdete váš tip.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Nedávejte lidem slevy, pokud chcete, aby viděli vaši skutečnou hodnotu. Stále jen ustupujete a jste schopni uvěřit, že vše je vaše vina. Ve skutečnosti máte kolem sebe jen náročné soupeře. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy