Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pondělí: Blížence čekají neplánované výdaje, Váhy zažijí šťastný den

žena, zima, čepice, horoskopy
Zdroj: Pixabay.com
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Podívejte se, co si hvězdy přichystaly pro jednotlivá znamení na pondělí 6. 12. 2021! Čeká vás úspěšný den, nebo se máte čeho obávat? Zjistěte hned, čeho se vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V pondělí se nebojte riskovat, vyplatí se vám to. V práci vás čeká mnoho dobrého, co by vás do budoucna mohlo posunout. V partnerském vztahu se nebojte riskovat. V galerii najdete váš dnešní tip.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Měli byste změnit svůj způsob uvažování, takhle brzy dojde doma k hádce. Také v pracovních vztazích budete napružení a nepůjdete pro ostrá slova daleko. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Otázka, zda jste šťastní, vás dnes bude opravdu tížit. Pokud se chystáte k radikální změně, pečlivě ji uvažte. Nakonec by vás mohlo mrzet, jak se rozhodnete. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nebojte se dnes partnerovi říct svůj názor, může vás to jen posunout dále. Cokoliv máte na srdci, bude dnes důležité. V práci si dejte pozor na podraz mladšího kolegy. V galerii najdete, co vás dnes čeká.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Dnes to vypadá na neplánované výdaje. Pro příště byste měli dávat pozor, abyste měli na takové situace finanční rezervu na účtu a nepropadali panice. V galerii najdete, co vás dnes potěší.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Je vhodný čas začít přemýšlet nad tím, čím na Vánoce potěšíte své blízké. Jakákoliv malá pozornost se počítá, nemusíte utratit tolik jako loni. Zkuste některé dárky vyrobit! V galerii najdete váš tip.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Pokud momentálně řešíte investice, budete mít šťastnou ruku. Adventní čas vás nutí zamyslet se nad tím, jak zajistíte do budoucna vaše blízké. Poraďte se s odborníkem. V galerii najdete, co vám dnes udělá radost.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pozor na žaludek! Jezte malé porce, ale pravidelně. Momentálně si vaší stravou zaděláváte na pořádný problém. Měli byste dávat svému tělu větší pozornost. V galerii najdete, co dalšího pro vás dnes hvězdy mají.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Dnes oceníte člověka, kterého vedle sebe máte. Pomůže vám v důležité věci, na kterou jste dlouho byli sami. Finanční záležitosti však dnes vynechte, nebudou vaše parketa. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Zkuste dnes být trochu klidnější a neřešit vše najednou. Jsou věci, které momentálně nemají řešení a vy byste je tak měli brát. Vesmír má svůj přirozený děj. V galerii najdete, co vás dnes překvapí.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Dnes budete hýřit dobrou náladou! Nenechte si ji zkazit od kolegy, který na vás stále žádá nějakou radu. Vzpomeňte si, že i vy jste kdysi byli na jeho místě. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Energii vám dnes bude dávat hlavně rodina, soustřeďte se na ni. Nakonec zjistíte, že nejlépe je vám doma, když je pohoda a neřešíte zbytečnosti. Adventní čas si o harmonii přímo žádá! V galerii najdete, co vám udělá radost.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy