Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pondělí: Blížence čeká skvělý den, Váhy dosáhnou vrcholu

žena, pár, muž, západ Slunce
Zdroj: Pixabay
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

S novým pracovním týdnem přicházejí také nové příležitosti, sny i cíle. Podívejte, co hvězdy přichystaly pro jednotlivá znamení zvěrokuhu a s čím se budete muset hned ze začátku týdne vyrovnat. Pomůže vám víra, přátelství a láska, tyto hodnoty jsou ve své nejsilnější energii. Jaké predikce mají hvězdy právě pro vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Bavit se a zároveň za to dostávat zaplaceno, není to splněný sen? Pokud budete své touhy dostatečně vizualizovat, vesmír na ně bude reagovat velmi promptně. Nepřestávejte věřit. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.


Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Naučte se zavírat dveře za minulostí, je nejvyšší čas. Nic nového nenajdete na místech, která vám už dříve zasadila kruté rány. Utvořte si nové plány, cíle a sny. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.


Beran (21. 3. - 20. 4.)

Vše vždy dopadne přesně tak, jak je to pro vás v danou chvíli nejlepší. Zkuste se oprostit od nervozity, která vás naprosto pohlcuje. Řešte to, co je momentálně ve vaší moci. V galerii najdete, co vás potěší.


Býk (21. 4. – 21. 5.)

Dejte si pozor na vaše zažívání, přijímáte příliš málo potravin, které dělají dobře vaši trávící soustavě. Zároveň vás hvězdy varují před partnerským konfliktem. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Náladu budete mít tentokrát opravdu skvělou! Využijte v práci vaše dobré naladění k tomu, abyste dokončili důležitý úkol. Mohlo by vám to přinést zasloužené povýšení. V galerii najdete váš tip.


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Věnujte se své rodině, bude to pro vás dnes opravdu důležité. Jen v okruhu vašich blízkých naleznete bezpečí, po kterém vaše duše touží. Nebojte se přinést do vaší domácnosti nové nápady. V galerii najdete, na co si dát pozor.


Lev (23. 7. - 22. 8.)

Projevte lásku tomu, komu patří. Soustřeďte se na vaše osobní štěstí, ze kterého můžete čerpat energii. Jedině když máte dost pro sebe, můžete rozdávat i ostatním. V galerii najdete, co vás potěší.


Panna (23. 8. - 22. 9.)

Vyrazte s přáteli večer na skleničku něčeho dobrého. Popovídat si o tématech, kterých máte momentálně plnou hlavu, vám nesmírně uleví. Dejte si jen pozor, jakou společností se dnes obklopíte, energetičtí upíři jsou všude. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Pracovně jste momentálně na vrcholu, tak si to nepokazte emočními výbuchy, které zapříčiní vaše vyčerpání. Hodně spěte, jezte kvalitní stravu a váš čas věnujte těm, kteří jsou vám příjemní. V galerii najdete pondělní tip.


Štír (24. 10. - 22. 11.)

Nevymýšlejte žádné lsti, sami byste zaplakali nad výdělkem. Buďte čestní a smiřte se s tím, že dnes možná věci nepůjdou podle vašich plánů. To však ještě neznamená, že to na konci týdne nedopadne dobře. V galerii najdete, na co si dát pozor.


Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Vypadá to, že dáváte přednost svým přátelům před partnerem, kterému se to z pochopitelných důvodů nelíbí. Dnes by vám mohl vpálit do obličeje, co vše vnímá jako problém. V galerii najdete, co s tím.


Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Odpočinek je něco, co teď opravdu potřebujete. Ačkoli je pondělí, s energií budete úplně na nule. Jakkoli to zní podivně, měli byste do svého denního režimu přidat sportovní aktivitu. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy