Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pondělí 16. 10. 2023: Kozorohy zaskočí kuriozní situace, Střelci se setkají se závistí

Denní horoskop na pondělí 16. 10. 2023: Kozorohy zaskočí kuriozní situace, Střelci se setkají se závistí
Zdroj: Profimedia.cz
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na pondělí 16. 10. 2023. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop vás nabádá, abyste nezačínali nic nového, nejprve dodělejte nesplněné úkoly z předchozích dní. Určitě se z toho nepokoušejte vyvléct, to by vám neprošlo a hořce byste toho litovali.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Jestliže se cítíte s některými blízkými lidmi odcizení, pak si dříve, než jim začnete něco vyčítat, uvědomte, čí vina to ve skutečnosti je. Promyslete si pořádně, jak celou situaci v klidu a co nejdříve vyřešit.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Zkuste se porozhlédnout po nových příležitostech, chtělo by to vnést do života nějakou změnu. Pak si snad přestanete stěžovat, že se vám nedaří všechno podle vašich představ. Nečekejte na změnu, jděte jí naproti.


Býk (21. 4. - 21. 5.)

Horoskop vás nabádá, abyste se věnovali důležitějším věcem, než jsou nějaké drby a nepodložené pomluvy okolí. Splňte co nejrychleji povinnosti, jaké máte, a poté vyrazte relaxovat se svými blízkými.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Horoskop vám radí, abyste se přestali neustále rozčilovat. Soustřeďte se na to pěkné, co vám dělá radost. Pokud doma máte nějaké spory, otevřeně si o všem pohovořte, ať to brzy vyřešíte.

Doporučené video: Tři znamení zvěrokruhu, která nikdy nepřestanou mluvit


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Připravte se na to, že budete muset po víkendu stihnout celou řadu povinností. Přesto se však snažte, abyste si vyšetřili kousek času pro sebe a své záliby. Nezapomínejte ani na blízké přátele, kteří by vás rádi viděli.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Hvězdy vás nabádají, abyste se snažili zadusit v sobě závistivé pocity a nebrali si do úst stále ty, jimž se daří lépe. Raději popřemýšlejte, čím to je a co s tím můžete udělat. Zkuste najít řešení.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Frustrace z toho, co chcete a co ve skutečnosti máte, je opravdu nepříjemná, a tak se snažte udělat maximum pro to, ať se podobných pocitů zbavíte. Zapomeňte na činnosti, které vám jen berou energii.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Hvězdy prozrazují, že vás v rodině čeká nedorozumění kolem trávení času v dalších dnech. Zkuste být chápající a hlavně nestupňujte napětí. Zdá se, že bez kompromisu to stejně vyřešit nepůjde.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Myslete na to, že pokud nebudete moci s ostatními najít stejnou řeč, vždy to zachrání milý úsměv. Neuzavírejte se do sebe, to nemá smysl, z toho byste byli jen ještě více posmutnělí.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Horoskop říká, že když se setkáte se závistí od vám blízkého člověka, zachovejte klid a dělejte, že to jde zcela mimo vás. Zůstaňte nad věcí, jen nadhled vám pomůže zvládnout tuhle jistě nepříjemnou situaci.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Mohou vás zaskočit nejrůznější kuriózní situace. Pokud by se schylovalo k rozepři, nezapomínejte, že křikem nic nevyřešíte. Buďte sebejistí a začněte pohotově vytahovat pádné argumenty.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy