Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pondělí 14. 8. 2023: Blíženci si házejí klacky pod nohy, Lvy čeká štěstí

Denní horoskop na pondělí 14. 8. 2023: Blíženci si házejí klacky pod nohy, Lvy čeká štěstí
Zdroj: Profimedia.cz
Horoskop

Denní horoskop je tu pro všechna znamení zvěrokruhu na pondělí 14. 8. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop vás nabádá, abyste zapomněli na pracovní aktivity, věnujte se radši svým blízkým a relaxaci. Pozor si dávejte při komunikaci s příbuznými, buďte diplomatičtější, jinak se úplně zbytečně rozhádáte.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nenechejte se zatáhnout do činností, do nichž se vám nechce, akorát byste se na ostatní mračili. To, jak budete s druhými komunikovat, bude dost důležité, abyste zvládli všechno vyřešit v poklidu.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Jste doslova nevyzpytatelní, své nálady měníte neuvěřitelným tempem. Hrozí vám proto značná ovlivnitelnost a podřizování se názorům jiných, neboť sami nevíte, co chcete, čehož byste posléze litovali.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Horoskop vás nabádá, abyste program přizpůsobili svému poněkud unavenějšímu organismu, především pokud hodláte cestovat. Dopřejte si nejprve dostatek odpočinku, ať načerpáte potřebnou energii.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Hvězdy prozrazují, že máte tendenci na každého útočit a sebemenší připomínky si brát velice osobně. Házíte si tím akorát klacky pod nohy, popřemýšlejte o tom, chce to jen trochu nadhledu.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Horoskop vás varuje před různými spory v soukromých záležitostech. Zkuste nepropadat pomstychtivým myšlenkám, bojujte s nimi. Do pohody by vás mohly vrátit sportovní aktivity nebo pobyt v přírodě.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Pamatujte na to, že štěstí přeje připraveným, ve vašem případě i odvážným. Nenechejte se ničím zaskočit, můžete se dočkat nejrůznějších náhod a překvapujících setkání, především na cestách.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

V tento den budete inklinovat k nedotahování věcí do konce. Pokuste se obklopit lidmi, kteří jsou zodpovědnější více než vy. Nenechejte se vyprovokovat ke konfliktu, když se vás navíc vůbec netýká.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Horoskop prozrazuje, že pociťujete nervozitu. Pokuste se raději relaxovat, hlavně se nepouštějte do náročnějších činností. Při výměně názorů se držte více zpátky, ve vzduchu visí hádky.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Zamyslete se nad tím, proč se vám v některých záležitostech stále nedaří. Pátrejte, v čem spočívá ten zásadní problém. Zkušeností máte přece dostatek, tak už si neškoďte a jděte vytrvale za svým cílem.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Připravte se na neklidnou atmosféru. Snažte se nepodléhat nervozitě a nevynášejte nad nikým unáhlené soudy. Všechno si nejprve promyslete. Vyhýbejte se nebezpečným místům i aktivitám.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Nemějte obavu druhým lidem ukázat, jakou máte ve skutečnosti cenu. V poslední době jste se dost nadřeli, úspěch si určitě zasloužíte. Nezapomínejte ani na ty, co vás podporovali a stáli vám po boku.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy