Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pátek třináctého: Berany posedne neklid, Váhy budou terčem pomluv

Pátku třináctého se lidé bojí. Je to nesmysl?
Zdroj: Profimedia
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na pátek 13. 1. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (19. 1. - 19. 2.)

Můžete se těšit na příjemné náhody a setkání, dozvíte se i zajímavé zprávy. Večer si společně zajděte na dobrou večeři do útulné hospůdky nebo na drink do oblíbeného baru.

Ryby (18. 2. - 21. 3.)

Nepřehánějte to tolik s úklidem a domácími pracemi, rodina vám ráda pomůže. Věnujte čas péči o sebe a své zdraví. Běžte si zasportovat - zaběhat nebo zaplavat do bazénu.

Beran (20. 3. - 21. 4.)

Nečeká vás úplně nejklidnější den. Snažte se nepodléhat nervozitě a nedělejte důležitá rozhodnutí. Dávejte si pozor na to, co komu sdělujete, pomluvy někoho z blízkých by vám mohly velice uškodit.

Býk (19. 4. - 22. 5.)

Jestli se snad cítíte příliš vyčerpaní, tak vězte, že baterky si snadno dobijete někde na čerstvém vzduchu. Procházka vám přijde vhod. Večer bude přát seznamování, můžete potkat životní lásku.

Blíženci (20. 5. - 22. 6.)

Pozvěte si domů přátele a překvapte je nějakou kulinářskou dobrotou. Nálada bude pohodová, vypadá to, že se setkání a příjemné povídání protáhnou. Večer uspořádejte soutěž, kdo připraví nejlepší koktejl.

Rak (21. 6. - 23. 7.)

Čeká vás velice proměnlivá atmosféra. Doma to vypadá na nejrůznější spory a nedorozumění. Zkuste nepodléhat chmurným myšlenkám, bojujte s nimi. Buďte na sebe také více opatrní.

Lev (22. 7. - 24. 8.)

Přemýšlíte, zda se vrhnout na úklid, či se raději věnovat zábavnějším činnostem? Nebojte se, stihnete všechno. Večer pozvěte známé, co jste dlouho neviděli, legrace zažijete víc než dost.

Panna (22. 8. - 24. 9.)

Nepřehánějte to s povinnostmi. Naplánujte pro své nejbližší nějaký zajímavý výlet. Nemusíte jezdit nikam daleko, vyberte něco v nejbližším okolí. Užijte si příjemný den s těmi, které máte nejraději.

Váhy (22. 9. - 24. 10.)

Dejte si pozor na pomluvy, které se kolem vás začínají šířit. Pokusí se vás poškodit někdo, koho znáte jen z doslechu. Nedovolte, aby závist narušila vaše dosud bezproblémové vztahy s ostatními.

Štír (23. 10. - 23. 11.)

Snažte se relaxovat, jak jen to jde. Ačkoliv jsou vám rodina a vaši nejbližší velkou oporou, jejich trpělivost není nekonečná. Měli byste zaujmout pozitivnější přístup a víc se radovat ze života.

Střelec (22. 11. - 22. 12.)

Nenechte si nikým a ničím zkazit náladu. Hlavně netahejte do soukromého života nedořešené pracovní záležitosti, ty přece mohou počkat. A už vůbec tím nezatěžujte své nejbližší.

Kozoroh (21. 12. - 21. 1.)

Horoskop vás nabádá, abyste se snažili co nejvíce pohybovat na čerstvém vzduchu. V přírodě veškeré problémy a nepříjemnosti z poslední doby celkem rychle vypustíte z hlavy. A přijdete na nové myšlenky.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Záhada vyhřezlého oka šéfredaktora eXtra.cz: Karen Mchitarjan promluvil o svém martyriu

Související články

Další články

Nejnovější kauzy