Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pátek 11. 8. 2023: Blížencům hrozí zrada, Střelci by měli sundat nohu z plynu

Horoskop na dnešní den pátek 11. srpna: Blížencům hrozí zrada, Střelci by měli sundat nohu z plynu
Zdroj: pixabay.com
Horoskop

Denní horoskop je tu pro všechna znamení zvěrokruhu na pátek 11. 8. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Čekejte zajímavý den. Měli byste vyrazit do společnosti a užít si zábavu s přáteli. V poslední době jste byli velice zaneprázdnění, dávali jste přednost práci, tak vám malé povyražení přijde docela vhod.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Horoskop vás nabádá, abyste se věnovali svým nejbližším a nepřemýšleli nad dobrodružstvími, za kterými vás lákají přátelé, na něž není zrovna vhodný čas. Potřebujete zapracovat na rodinných jistotách.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Utíkat do světa fantazie můžete jen za předpokladu, že se zavčasu vrátíte zpět do reality. Někdo blízký vám tají důležitou informaci. Sice vás tím chce ochránit, měli byste o tom však vědět.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Hvězdy vám radí, že byste se při hledání toho, s kým se chcete podělit o své myšlenky a touhy, měli zaměřovat na ty, kteří jsou vám svým životním stylem blízcí, vyhnete se tak rozčarování a zklamání.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Horoskop vás varuje před někým, kdo se tváří jako váš přítel, ve skutečnosti jím však není. Budete si muset na dotyčnou osobu posvítit. Jste totiž moc důvěřiví, nemůžete se nechat stále využívat.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Věnujte dostatek času svým nejbližším, alespoň tak doženete období, kdy u vás byly na prvním místě pracovní povinnosti. Vyhněte se nevhodným poznámkám, ať si tu rodinnou pohodu a idylku nepokazíte.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Věnujte se všemu, co máte rádi a co vás těší. Jestli vás přátelé pozvou do společnosti, tak si to naplno užijte. Nebraňte se poznávání nových lidí, sbírejte inspiraci a zážitky, které vás obohatí.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Horoskop vám přináší harmonický den, po kterém jste už dlouho toužili. Nemějte obavy projevit nahlas to, co cítíte a po čem toužíte. Projevte dostatek tolerance a porozumění vůči ostatním členům rodiny.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Hvězdy prozrazují, že je sice pěkné, že se dokážete ostatním přizpůsobit a vždy podat pomocnou ruku, ale asi jste si nevšimli, že toho mnozí zneužívají. Věnujte se svým aktivitám a tomu, co vás těší.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Chcete jen lenošit a užívat si nicnedělání. Měli byste se alespoň na chvíli přemoci. Pobyt na čerstvém vzduchu vám udělá dobře. Vyčistíte si hlavu od mnohých starostí a dostaví se inspirativní myšlenky.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Horoskop vás nabádá, abyste se neznepokojovali věcmi, které nejsou prioritní, práce počká do zítřka. V rodině bude zapotřebí vyřešit naléhavou záležitost a u toho byste určitě neměli chybět.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Doslova překypujete energií a dobrou náladou, kterou přenášíte i na své okolí. Nenuťte však ostatní, aby se zúčastňovali aktivit, které máte v plánu. Pokud se jim do toho nebude chtít, tak to respektujte.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy