Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pátek 1. 3. 2024: Kozorohové by se měli ozvat přátelům, Berany čeká příjemné setkání

Láska je radost.
Zdroj: Pixabay
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na pátek 1. 3. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Nebuďte proti sobě. Pokud budete tvrdohlavě odmítat dárek z lásky, když vás chce někdo potěšit, je to jen vaše škoda. Nemusíte být tak podezřívaví a hned si myslet, že je to snad z provinilosti.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Tento den bude přát společenským akcím i výletům. Nezapomeňte si vzít s sebou fotoaparát či kameru. Na večer zorganizujte posezení s přáteli, uvařte něco dobrého a užijte si pohodový čas.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Můžete se těšit na příjemná setkání, která pro vás budou velmi inspirativní. Nešetřete na sobě. Kupte si něco pěkného na sebe, pořiďte si novou vůni nebo zajímavý módní doplněk, zasloužíte si to.


Býk (21. 4. - 21. 5.)

Hvězdy prozrazují, že vás zaskočí jistá situace, v níž se ocitnete, ani nebudete vědět jak. Z trapasu jistě radost nemáte, ale s nadhledem a úsměvem to určitě ustojíte. Okolí bude mít naštěstí pochopení.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Tento den přeje cestování, sportovním aktivitám i pobytům v přírodě. Pokud máte chuť vyzkoušet a naučit se něco nového, půjde vám to snadno. Proto vám nadšení pro novou věc vydrží i do dalších dnů.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Horoskop přeje vašim plánům. V klidu dokažte jak sobě, tak svému okolí, co ve vás dříme a že vaše výkony si zaslouží náležité ohodnocení. Zase to ale nepřehánějte s předváděním a riskováním.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nepřidělávejte si problémy navíc svými neustálými obavami. Když přidáte na sebedůvěře, půjde vám všechno mnohem snáze. Podporu hledejte především u svých nejbližších. Budou vám oporou.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Horoskop vás upozorňuje, že pokud se svými blízkými vyrážíte na výlet, abyste zvážili finanční možnosti a nepřeháněli to s utrácením. Užijte si pohodovou atmosféru a nikomu nevnucujte své názory.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nesnažte se nikomu montovat do života. Každý je svého štěstí strůjcem a vy byste se v první řadě měli starat o sebe. Vyjděte si někam do přírody, na čerstvém vzduchu přijdete na lepší myšlenky.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Horoskop vás upozorňuje na proměnlivou situaci. Když budete muset narychlo změnit své původní plány, neměli byste znervóznět a brblat, ale pružně se přizpůsobit většině a nastalým okolnostem.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Budete cítit nervózně a napjatě. Zkuste spíše odpočívat, hlavně se nepouštějte do náročných činností a aktivit. Držte se ve vyjadřování zpátky, ve vzduchu visí hádky.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Hvězdy říkají, ať se věnujete přátelům, ale ať nezapomínáte ani na své blízké. Pozvěte je na dobré jídlo do oblíbené restaurace. Myslete i na nejmladší generaci. Hraček není nikdy dost.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Záhada vyhřezlého oka šéfredaktora eXtra.cz: Karen Mchitarjan promluvil o svém martyriu

Související články

Další články

Nejnovější kauzy