Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na neděli 21. 4. 2024: Ryby čekají intriky, Lvům hrozí konflikt s autoritou

Konflikty mohou být pro vztah přínosem, pokud je ale pár schopný problémy následně řešit.
Zdroj: Pixabay
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na neděli 21. 4. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Zkuste se radovat i z maličkostí, i drobný úspěch se přece cení. Nechybí vám chuť, abyste se začali učit nové věci, tak toho využijte. Nemějte obavu trochu zariskovat a vyzkoušet nějaké nevšední aktivity.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Rozpoutá se zajímavá debata, při níž byste neměli tvrdohlavě lpět na vašem názoru. Pozor si dejte na intriky, postranní úmysly a nedůvěřivost. Po zdravotní stránce pozor na přejídání, více se hlídejte.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Hvězdy vás nabádají, abyste nebyli tolik netrpěliví, některé záležitosti musí uzrát. Nesnažte se je proto uspěchat, ať toho pak nelitujete. Nechejte tomu volný průběh, třeba to později uvidíte jinak.


Býk (21. 4. - 21. 5.)

Horoskop říká, ať se hned nerozčilujete, pokud nepůjde všechno přesně podle vašeho plánu. Zkuste být raději nad věcí a neberte si věci tolik osobně. Jinak akorát zkazíte náladu všem lidem kolem vás.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Horoskop vás nabádá, abyste nedali na pomluvy, které uslyšíte, i kdyby vám je sděloval někdo, komu jste doposud zcela důvěřovali. Ačkoliv budete pochybovat, věřte tomu, že celá pravda vyjde brzy najevo.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Bude se vám dařit při realizaci vytyčených cílů, všechny úkoly byste měli zvládnout s přehledem. Veškeré tvůrčí činnosti vám půjdou hezky a snadno ruky. Nezapomínejte na své blízké, věnujte se hlavně dětem.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop prozrazuje, že vám hrozí konflikty s autoritami. Raději si všímejte jen svých věcí a nesnažte se nikoho moc provokovat. Pokud budete nuceni vyslechnout si kritiku, tak to moc nekomentujte.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Hvězdy prozrazují, že jste neklidní a nemůžete vydržet na jednom místě. Máte touhu cestovat a poznávat nová místa i lidi. Dařit se vám bude ve sportu, jen si dejte pozor na zbrklost.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Uvědomíte si, že nastal čas, abyste odpustili staré křivdy a uzavřeli minulost. Ač jste si mysleli, jak jste zásadoví, dostanete se do situace, kdy ustoupíte prvnímu člověku, který vám zahraje na city.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Vyřiďte co nejrychleji neodkladné povinnosti a zkuste sezvat přátele na netradiční večírek. Hvězdy říkají, že vás takováto spontánní záležitost nabije přesně tak, jak to zrovna potřebujete.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Horoskop přeje společenským setkáním. Vyrazit můžete společně se svými přáteli někam za kulturními zážitky. Poznáte zajímavé osobnosti, jejichž zkušenosti pro vás budou přínosné a obohacující.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Zkuste si udržet dobrou náladu. Pokud se k vám někdo zachová nespravedlivě, dejte mu to najevo a nechejte mu šanci, aby vám to vysvětlil. Je možné, že neznal všechny skutečnosti a rád by to napravil.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy