Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na čtvrtek: Ryby přemůže žárlivost, Blíženci se otočí k přátelům zády

denní horoskopy
Zdroj: Extra.cz/ Denisa Zajíčková
+ Dalších 8 fotografií
horoskop

Podívejte se na to dnešní datum! Opakující se číslo sedm a číslo dva je předzvěstí, že dnešek máte využít na sto procent. Sny, ke kterým dnes vykročíte nebo si je alespoň zapíšete do diáře, se už brzy splní. Vnímejte proud času, který vždy přináší to, co si přejeme, ve správný moment. Zároveň ale neusínejte na vavřínech. Co čeká ve čtvrtek 7. 7. 2022 právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Ve čtvrtek vás přemůže pracovní stres. Ačkoli jste teď maximálně výkonní, stále vám někde vzadu v hlavě svítí otazník, jestli opravdu děláte dost. Nezapomeňte, že k dobrému výkonu patří i regenerace. V galerii najdete váš tip.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Pozor, ať dnes nejste v partnerském vztahu za stíhačky! Vaše žárlivost by vás mohla úplně pohltit. Pokud vám bouchnou emoce, je to následek všech neřešených věcí, kterým se dlouho vyhýbáte. V galerii najdete, co vás potěší.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pracujte na svém osobním rozvoji, léto je ideální příležitost. Přečtěte si dobrou knihu, pořiďte si nový zajímavý kurz nebo si najděte nový koníček. Všechno se počítá. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Zdá se, že hádky s vaším partnerem neberou konce. Možná jste jen očekávali až příliš od situace, kterou váš partner kompletně zazdil. Teď se cítíte ublíženě a zraněně. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Neotáčejte se k vašim přátelům zády, mohlo by vás to brzy mrzet. Až se budete cítit sami a ztraceni, budou to lidé kolem vás, kteří vám pomohou se vrátit k sobě. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Ukáže se, že jste měli celou dobu řešení přímo před očima! Nevzdávejte se a běžte si za tím, co teď v životě chcete. Dokážete mnohem víc, než na co si teď věříte. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nehádejte se s těmi, kteří stejně nechtějí slyšet cizí názor. Občas se lidé hádají jen proto, aby druhé umlátili argumenty, nikoli aby diskutovali. Ušetří vám to spoustu nervů. V galerii najdete, na co se zaměřit.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Možná přehodnotíte vaši snahu v partnerském vztahu, vypadá to totiž, že jste jediní, kteří o něco usilují. Každý jednou řekne zkrátka dost. Pro vás to bude nejspíš právě teď. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Hned zrána se vrhněte na ty nejtěžší úkoly, které vás dnes doma čekají, ať si můžete odpoledne trochu oddychnout. Ačkoli máte za sebou volné dny, budete se cítit unavenější více než kdy dřív. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Věci, na které spoléháte, dopadnou dobře. Pokud vás čeká jakákoli náročná zkouška, pohovor či společenská událost, splní se vám vše, oč vědomě vesmír žádáte. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy připravily.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Možná je na čase si uvědomit, kde jsou ty hranice, které už nechcete překročit. Protože teď se zdá, že váš život je jako vybuchlý dům po té největší zkáze, ze kterého hledáte cestu ven. V galerii najdete váš tip.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

V práci se vám bude dařit, dokonce byste mohli přes léto ještě povýšit! A pokud k tomu nedojde, můžete se spolehnout, že alespoň nečekaný finanční zisk váš potěší. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy připravily.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy