Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na čtvrtek 4. 4. 2024: Blížence přepadne smutek, Lvům vstoupí do života někdo nový

Denní horoskop na čtvrtek 4. 4. 2024: Blížence přepadne smutek, Lvům vstoupí do života někdo nový
Zdroj: Profimedia
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na čtvrtek 4. 4. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop vás nabádá, abyste se zamysleli nad tím, jaké následky mohou mít slova, která svým blízkým říkáte. Sice nejste na nikoho zlí záměrně, přesto se vám stává, že někomu nechtěně ublížíte.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Horoskop vás nabádá, abyste měli trpělivost se špatnou náladou někoho v okolí. Až se mu podaří vyřešit záležitosti, co ho momentálně trápí, zklidní se. Vyslechněte ho a nabídněte mu pomoc.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Užijte si pohodu v rodinném kruhu. Pracovní záležitosti neřešte, potřebujete se konečně pořádně odreagovat. Vyvarujte se kritiky, rady svým blízkým dávejte jen za situace, že vás o to někdo požádá.


Býk (21. 4. - 21. 5.)

Horoskop vás nabádá, ať si uvědomíte, že byste měli rozhodovat pouze sami za sebe. Nechejte svým blízkým právo na jiný názor. Pozorně si je vyposlechněte a třeba pak věci uvidíte jinak.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Jestli vás přepadl pocit osamělosti, nemusí to přece znamenat, že kolem sebe nemáte dostatek milujících lidí. Nepodléhejte proto smutku a pokuste se zabavit nějakou oblíbenou činností.

Doporučené video: Tři znamení, která nestojí v posteli za nic


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Horoskop vám radí, ať se držíte při zemi. Neriskujte ani nečiňte ukvapená rozhodnutí. Pozor si dejte na tvrdohlavost, nesnažte se své názory prosazovat za každou cenu, jinak si poštvete ostatní proti sobě.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Naplánujte si na večer setkání se svými přáteli. Připravte dobré jídlo a pití nebo si zajděte do oblíbeného podniku. Ve vašem životě se objeví někdo nový a vypadá to, že nepůjde jen o krátkou epizodu.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Nepřehánějte to s aktivním nasazením, abyste nebyli úplně vyčerpaní, máte tendenci přeceňovat svoje síly. Neměli byste však zanedbávat své blízké, vezměte je někam do společnosti, za kulturou.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Tento den máte tendenci jít hlavou proti zdi a vyzkoušet vše nové a nepoznané. Máte chuť vyrazit mezi lidi a cítíte větší potřebu komunikace. Pozor si jen dejte na přílišnou impulzivnost.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pokud máte pocit, že vám chybí dostatek pozornosti, uvědomte si, že i vy byste ji měli svým blízkým věnovat. Neustálými výčitkami jim jen polezete na nervy a zkazíte všem náladu, tak se jich vyvarujte.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Jestli přemýšlíte, jak tento den strávit, zda se vrhnout na potřebný úklid, nebo se raději věnovat zábavnějším věcem, tak horoskop říká, že můžete v pohodě stihnout úplně všechno.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Pokud vyrážíte na delší cesty, vybrali jste si vhodný den. Dařit by se vám mělo i na všelijakých schůzkách a při vystupování před lidmi. Budete oplývat šarmem a prosadíte všechno, co budete potřebovat.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy