Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na čtvrtek 30. 11. 2023: Ryby čekají potíže doma, Beranům někdo škodí

Denní horoskop na čtvrtek 30. 11. 2023: Ryby čekají potíže doma, Beranům někdo škodí
Zdroj: Profimedia.cz
Horoskop

Denní horoskop je tu pro všechna znamení zvěrokruhu na čtvrtek 30. 11. 2023. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop prozrazuje, že máte plno energie a chuť vrhnout se do něčeho nového. Využijte toho k prosazení svých plánů. Komunikaci s druhými lidmi zvládáte na jedničku. Jen si vyslechněte i názor druhé strany.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Horoskop prozrazuje, ať se doma připravíte na potíže. Vaši nejbližší mají pocit, že je zanedbáváte, vy se zase nechcete vzdát chvilek jen pro sebe. Zkuste najít rozumný kompromis, který bude všem vyhovovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Jestli se domníváte, že vám někdo záměrně škodí, zkuste ho otevřeně konfrontovat. Připravte si samozřejmě pádnou argumentaci. Jednejte s dotyčným člověkem v klidu, jinak se řešení nedoberete.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

I když se o to budete snažit, před jistým konfliktem, k němuž se už nějaký čas schylovalo, stejně neutečete. Argumenty jsou na vaší straně, jen je musíte umět správně podat – bez rozčilování, v klidu.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Horoskop vám říká, ať se nestresujete z toho, že všechno nestíháte tak rychle, jak chcete. Očekávejte nabídku, která by mohla změnit vaše dosavadní plány a zamíchat žebříčkem hodnot.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Jestli vás někdo blízký bude záměrně přehlížet, věřte, že k tomu má důvod. Dotyčnou osobu totiž mrzí vaše nedávné chování. Snažte se najít společnou řeč, všechno si vyříkejte a hlavně odpusťte.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Hvězdy vás pobízí, ať začnete chystat nové projekty, máte spoustu originálních nápadů. Když budete druhým něco vytýkat, tak jim to sdělujte šetrně, jinak obratem přejdou do útoku. A to přece nechcete.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Plánujete velkou novinku. Horoskop vám radí, že pokud máte pocit, že vás někdo ohrožuje, tak buďte obzvlášť obezřetní. Veškeré plány si zatím nechejte jen pro sebe, raďte se výhradně s těmi, jimž můžete věřit.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Měli byste zapracovat na trpělivosti, nechtějte věci uspěchat a hoďte se do klidu. Myslete na to, že i malými krůčky se můžete dostat dost daleko, pomalejší tempo vám přinese zase jiné výhody.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Hvězdy prozrazují, že pokud jste si mysleli, že už vás nic nemůže překvapit, tak se brzy přesvědčíte o opaku. Čeká vás několik situací, v nichž nevyjdete z údivu. Neopustí-li vás humor, pak máte vyhráno.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Tento den zvládnete rychle vyřešit všechny povinnosti a budete se moci jít bavit. Pozor si jen dávejte na náhodné setkání s někým, koho nemusíte. Mohl by na vás ušít nějakou levárnu.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Hlídejte si finance, jak při utrácení, tak před krádežemi, inklinujete k lehkomyslnosti. Cítíte-li, že máte zvolnit tempo a relaxovat, bez obav to udělejte. Možností se nabízí nepřeberné množství. Stačí si správně vybrat.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy