Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denisa Nesvačilová o pekle na place: Křičeli na mě a vyhrožovali, že mi zničí kariéru, šokuje

+ Dalších 15 fotografií

Denisa Nesvačilová si v minulosti prožila na place peklo. V jejích hereckých začátcích měla velmi špatnou zkušenost s natáčením milostných scén. Jak přiznala v rozhovoru pro eXtra.cz, produkce na ni tlačila, překračovaly se hranice, křičeli na ni a v případě, že by neměla na jejich pravidla přistoupit, čelila výhrůžkám, že jí zničí kariéru. 

Denisa Nesvačilová to během svých začátků neměla jednoduché. Bohužel měla velmi špatné zkušenosti s natáčením milostných scén. V rozhovoru pro eXtra.cz se velmi otevřela a zavzpomínala na nátlak, který na ni byl vyvíjen. Produkce na ni křičela a vyhrožovala jí, že pokud scény nenatočí podle jejich představ, zničí Denise kariéru.


"Zažila jsem během natáčení hned několikrát, že se překračovaly předem domluvené hranice toho, jak některé scény budou vypadat. Ti režiséři potom hodně tlačili. Byla jsem hodně mladá a nevěděla jsem, jak na ty věci reagovat. Tak jsem kolikrát točila za hranou toho, co jsem chtěla, nebo mi to nebylo příjemné... to prostředí a ty milostné scény jsou v tom filmu vždycky citlivá záležitost," prozradila otevřeně.

Denise vyhrožovali zničením kariéry

"Ono se tam na vás pak tak různě křičí, různě vám říkají, že vás přeobsadí, a když se oháníte smlouvou, tak vám říkají, že vám zničí kariéru. To teď zdravím jednoho pana producenta, ten si to asi bude pamatovat," pokračuje. Zároveň doufá, že dnes už se doba posunula a podobnou zkušenost už mít nebude. I vzhledem k bohatým hereckým zkušenostem by už za své hranice nikdy nešla.


Když přišla nabídka na focení pro Playboy, přišla již na plac poučená a jasně si stanovila mantinely, přes které nejel vlak. "Já jsem vlastně nechtěla ukazovat nic. To bylo dodrženo, a přesto něco vidět bylo. Ale bylo to z takových dobrých úhlů. Tam jsou právě pro mě ty fotky takové nejkřehčí, což je paradox, protože jsem se cítila nejodhalenější," vysvětlila.

Do odvážnějších fotek by v budoucnu nešla, její hranice jsou jasně stanovené. "Myslím si, že bych určitě zůstala v těch regulích, ve kterých jsem byla. Nevylučuji, že by se nestalo focení pro Playboy v budoucnu. Za tuto hranu určitě nepůjdu. I vzhledem k věku, i vzhledem k profesi a vlastně celkově ke světu," zakončuje s úsměvem na slavnostní večeři porotců Playboye.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy