Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dcera Toma Cruise a Katie Holmes roste jako z vody: Z malé Suri s roztomilým výrazem je téměř dospělá slečna

Suri Cruise se změnila.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Profimedia
+ Dalších 8 fotografií
Proměna

Jediná dcera herecké dvojice Toma Cruise (61) a Katie Holmes (45) roste jako z vody. Není to tak dlouho, co ji papparazziové fotili v roztomilých princeznovských šatech jako malou holčičku, jak tehdy psal třeba PageSix. Suri Cruise je ale nyní už sedmnáct let a za pár dní oslaví sladké osmnáctiny. 

Narození Suri Cruise v roce 2006 provázela obrovská publicita. Hollywoodský herec Tom Cruise a Katie Holmes byli neustále sledováni fotografy a patřili k nejhvězdnějším párům showbyznysu.

Poté, co se dívenka narodila, byla velmi často na očích veřejnosti. Její maminka Katie holčičku často oblékala do roztomilých princeznovských šatů i designerských kousků za desítky tisíc korun. Malá Suri měla vše, na co si ukázala. Už od dětství však byla pod psychickým tlakem, otec Tom Cruise po dceři chtěl, ať se věnuje sportu a dalším aktivitám, ona proto od čtyř let cvičila gymnastiku, balet, step, moderní tance a navštěvovala i lekce herectví.

Rozkoly v rodině

Jenže právě neustálý dril malé Suri vedl k neshodám mezi manželi. Herečka Katie Holmes požádala o rozvod v roce 2012 a dceru si vzala do své péče. Tom Suri neviděl už deset let. Velkou komplikací byla i scientologická církev, ke které Tom Cruise tíhne. Její představitelé totiž zakázali herci jakýkoli styk s dcerou. „Hvězda filmu Top Gun dceru už velmi dlouho neviděla a není součástí jejího života,“ uvedl zdroj před časem pro PageSix. „Tohle je jeho ztráta, jeho problém. Musí mít opravdu vymytý mozek,“ dodal. Podle webu Daily Mail Cruise svou dceru neviděl již více než deset let.

V současnosti je už Suri skoro dospělá žena. Za pár dní, 18. dubna, jí bude osmnáct let a stále více se podobá své slavné mamince, jak ostatně můžete vidět na snímcích v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy