Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Utajovaná dcera Julie Roberts. Hollywood žasne nad její krásou, po mamince zdědila oči i uhrančivý úsměv

Dcera Julie Roberts a Dannyho Modera, Hazel Moder, je matce neuvěřitelně podobná.
Zdroj: koláž eXtra/Profimedia/Showpix
+ Dalších 7 fotografií
Dcera

Krásná Julia Roberts (56) si se svým manželem Danielem Moderem (54) bedlivě střeží své soukromí. O jejich třech dětech se prakticky nic neví. Proto když se jedna z dcer Hazel Moder (19) ukázala se svým otcem na červeném koberci, hnedstrhl doslova poplach. Fanoušci jsou udivení, jak moc je dcera představitelce Pretty Woman podobná. Informace uvedl web Celebrity Daily. 

Julia Roberts má s kameramanem Danielem Moderem tři děti: dvě dcery dvojčata Hazel a Phinnaeuse a syna Henryho. Ve společnosti je ale moc neuvidíte. Rodina představitelky Pretty Woman si totiž velice střeží své soukromí.


Hazel je krásná po mamince

Nicméně před třemi roky se jedna z dcer, Hazel Moder, prošla spolu se svým otcem po červeném koberci v rámci filmového festivalu v Cannes, jak informoval web Celebrity Daily. Otec s dcerou ve Francii reprezentovali film Den vlajky od režiséra Seana Penna. Hazel si ve snímku sice nezahrála, ale na blyštivý koberec přišla podpořit otce Daniela Modera, který ve filmu dělal choreografa.

Hazel Moder podobu své maminky rozhodně nezapře. Někteří fanoušci si dokonce myslí, že je ještě krásnější než její matka, o které se říká, že má nejzářivější úsměv v Hollywoodu. "Tak nádherná. Krásnější než její matka," napsal jeden z fanoušků na Instagramu. "Má v sobě něco z obou," míní další.


O tom, zda půjdou děti Julie Roberts a Daniela Modera v jejich šlépějích, se zatím neví. Rodiče o svých potomcích mluví jen zřídkakdy.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy