Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dara Rolins ukázala spokojenou rodinku. S Méďou a dcerou Laurou si užívají v Alpách

Dara Rolins ukázala spokojenou rodinku.
Zdroj: Se souhlasem Dary Rolins/koláž
+ Dalších 9 fotografií
rodina

Dara Rolins nemůže být šťastnější. Společně s dcerou Laurou a svým "Méďou" Pavlem Nedvědem vyrazili na lyžovačku do italských Alp. Jak sdílela kráska na sociálních sítích, dcera má se zpěvaččiným partnerem skvělý vztah a všichni tři vypadají jako spokojená rodinka. 

Dara Rolins odstartovala nový rok v oblíbené Itálii. Do zimního letoviska vyrazila společně s dcerou a Pavlem Nedvědem, se kterým tvoří pár již přes dva roky. Zdá se, že kráska nemůže být šťastnější, všichni tři spolu skvěle vycházejí. Dohromady vypadají jako idylická rodinka, o čemž opět referovala na sociálních sítích.


"Tak jaký byl zatím ten váš první den v roce? V případě, že byl alespoň zčásti podobný tomu našemu, tak obyčejně neobyčejný. Myslím si, že je všechno v nejlepším pořádku," píše k fotografii, kde všichni tři kráčejí ruku v ruce a právě Laura drží Nedvěda za ruku. "Každý takový zážitek je vždy o lidech a ani tady na horách to nemá chybu. Samozřejmě, že nesmějí chybět ti úplně nejbližší, moje sestra Janka, Lola ani můj milovaný modrooký muž," pokračuje.

Doporučené video: Rozhovor s Darou Rolins o společných nemovitostech


Dara a Pavel budují v Itálii nemovitost

Přestože na svatbu to mezi Darou a Pavlem zatím nevypadá, společnou budoucnost plánují. Právě Itálie je jim velmi blízká a u tamějšího jezera budují společnou nemovitost. Nedvěd žije v Itálii již řadu let, a proto může na stavbu dohlížet. "Na stavbu dohlíží můj přítel a stavba postupuje přirozeně. Náš dům u jezera má už zdi, ještě nemáme střechu, ale nemáme kam spěchat," svěřila se před časem pro eXtra.cz.


Vzhledem k dceři a pracovním povinnostem v Praze se nemohou do prosluněné Itálie přestěhovat, a proto bude vždy jednou nohou tam a druhou u nás. Zpěvačka vedle slavného fotbalisty zraje jako víno a zdá se, že konečně našla štěstí. "Krása ženy je věc štěstí a uvědomění si toho podstatného, když je po boku někdo, kdo vám kryje záda, a to je to nejdůležitější," rozplývala se v témže rozhovoru a přiznala, že láska umí být vskutku mocnou čarodějkou.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy