Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Další rána pro Kuchařovou: Ondra Brzobohatý se tajně zasnoubil s Písařovicovou

Ondřej Brzobohatý: Tajné zásnuby s Danielou Písařovicovou
Zdroj: Profimedia/koláž eXtra
+ Dalších 5 fotografií
zásnuby

Ondřej Brzobohatý (40) se od rozvodu s Taťánou Kuchařovou (35) posunul dál a učinil velký krok. Během dovolené na Maledivách poklekl muzikant a herec před moderátorkou Danielou Písařovicovou (44). Své půvabné partnerce navlékl na prsteníček krásný prsten s diamantem. „Ano, jsme zasnoubeni,“ potvrdil eXtra.cz Ondřej.

Ondřej Gregor Brzobohatý se rozhodl stvrdit svou lásku s moderátorkou Danielou Písařovicovou, které na dovolené v exotickém ráji navlékl zásnubní prsten. Na Maledivy odjela dvojice začátkem května. Odtud sdílel zamilovaný muzikant a představitel seriálového Ladislava Štaidla snímky na svůj Instagram. „Porušuji zásadu sdílet svůj osobní život na IG. A to z čiré radosti z životního štěstí, které přeju úplně všem. Milujte se! Stojí to sakra za to!,“ uvedl k fotce.

Daniela Písařovicová se bude vdávat poprvé

Dlouho zásnuby tajili, všechno nakonec prasklo o víkendu, kdy se Písařovicová pochlubila prstýnkem s velkým zářivým diamantem na charitativní akci, která podporuje pacienty s onemocněním ALS.Ano, jsme od prvního května zasnoubeni. Mějte se. Ondřej,“ potvrdil eXtra.cz Brzobohatý. Informaci o zasnoubení dvojice přinesl jako první Blesk.

Ondřej Brzobohatý nestane na rozdíl od své snoubenky před oltářem poprvé, ale již potřetí. Poprvé se oženil s produkční Johanou Indrákovou. Podruhé pojal za ženu modelku a Miss World 2006 Taťánu Kuchařovou, se kterou se loni v březnu rozvedl. Na církevní anulaci se ještě čeká.

Zatímco muzikant za vztahem s Kuchařovou udělal tlustou čáru, modelka na svého exmanžela vytrvale útočí

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy