Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Charlie Sheen obětí napadení: Rozběsněná sousedka vtrhla do jeho bytu a snažila se jej uškrtit

Charlie Sheen obětí napadení agresivní sousedkou. Žena se ho snažila uškrtit
Zdroj: showpix.cz
+ Dalších 10 fotografií
napadení

Hollywoodský herec Charlie Sheen řešil před vánočními svátky pořádnou šlamastyku. Podle informací webu TMZ na něj zaútočila sousedka a snažila se ho uškrtit. Není to přitom poprvé, co jej tato žena napadla. 

Škrtila ho

Jak informoval web TMZ, přivolal k sobě domů ve středu 20. prosince známý herec Charlie Sheen policii. Stal se obětí napadení sedmačtyřicetiletou ženou Electrou Schrock. Útočnici již hvězda seriálu Dva a půl chlapa dobře zná, je totiž jeho sousedkou.

Electra bydlí v Malibu ve stejném domě jako slavný hollywoodský herec, jen o patro výš. Schrock prý měla zaklepat na Charlieho dveře. Ve chvíli, kdy jí otevřel, nečekala na vyzvání, zdali může jít dál, ihned se na něj vrhla, natrhla mu tričko a začala jej škrtit. Následně pak utekla zpět do svého bytu.

Není to poprvé, co se Charlie Sheen stal terčem jejího běsnění. Den před napadením mu u vchodových dveří vysypala odpadky, v minulosti mu zase postříkala auto jakousi lepkavou tekutinou. Co ale přesně za jejich spory stojí, není známo.


Zákaz přiblížení

Electra Schrock byla chvíli po útoku na Charlieho Sheena zatčena a obviněna z trestného činu napadení, které mohlo mít za následek těžkou újmu na zdraví. Hercova sousedka nakonec skončila ve vazbě s kaucí 75 tisíc dolarů, v přepočtu zhruba 1,7 milionu korun. Před soudem, který proběhl v úterý, řekla, že je nevinná, a soud na ni zatím uvalil zákaz přiblížení k osobě i k domu slavného herce.

Charlie Sheen to se ženami nemá jednoduché. Před časem mu dělala starosti i jeho dcera Sam „Sami“ Sheen. Ta se totiž rozhodla založit si účet na platformě OnlyFans, což jejího tatínka pěkně rozzuřilo. Herec zkritizoval rodičovské schopnosti své bývalé ženy Denise Richards. „Teď jí je osmnáct let a žije se svou matkou. Tohle by se pod mou střechou nikdy nestalo,“ nechal se slyšet podle US Weekly.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy