Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Čeští bobisté jsou pastvou pro oči: Olympijští bojovníci míří na jasný cíl

Na kvarteto českých bobistů je radost pohledět.
Zdroj: Se souhlasem Český národní tým
+ Další 3 fotografie
olympiáda

Olympijské hry v Pekingu jsou v plném proudu. Za Českou republiku odletěla do Číny bojovat vůbec největší výprava. Diváci zimních sportů budou svědky nejen ohromných výkonů, ale zejména pak ženy nepřijdou ani o pohled na vysportovaná a pevná těla českých olympioniků. Redakci eXtra.cz velmi zaujal tým bobistů, kteří společně zapózovali v upnutých kombinézách. Takže co, dámy, najdete si mezi nimi svého favorita?

Na olympijské hry v Pekingu odletělo reprezentovat zemi i kvarteto českých bobistů ve složení pilot Dominik Dvořák, Jakub Nosek, Jan Šindelář a Dominik Záleský. Ještě předtím si zimní bojovníci stihli udělat i tradiční společné tetování. "Přidal jsem jenom rok a olympijské motto," prozradil Šindelář během online setkání s médii.

"Baví mě ta tradice, že to držíme a funguje to," řekl Dvořák se s dodatkem, že olympijské posádky bobistů chodí na společné tetování od her v Lillehammeru.

Konkrétní tetování sice čeští bobisté na svém těle neukázali, ale svým fanouškům se pochlubili snímky v upnutých kombinézách, kde vynikají nejen jejich charismatické tváře a vysportovaná těla.

Bobisté již absolvovali první tréninkové jízdy. Olympijský tým provedl své fanoušky i samotnou bobovou dráhou, kterou se budou snažit pokořit. "Pozor! Pilot na trati! Aneb Dominik Dvořák zkouší poprvé bobovou trať," uvedl tým na sociálních sítích k úsměvnému videu, kde je znát, že se kluci v Číně i pobaví.

Samotné závody začnou 14. února. Jaký mají čeští olympionici cíl? "Cíle se nemění. Desítka na olympiádě, to je náš cíl," řekl Dvořák ještě před odletem do Pekingu. Na olympijských hrách se čeští bobisté dokázali do top 10 probojovat bouze třikrát, naposledy to bylo na hrách v Naganu v roce 1998.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy