Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

České královny Instagramu: Seznam nejpikantnějších influencerek u nás

Nejpikantnější influencerky Česka: Tyhle vás dostanou do kolen
Zdroj: Se souhlasem N. Slovákové, eXtra.cz/Renata Bušková, koláž eXtra.cz
+ Dalších 7 fotografií
Seznam

Pokud se pohybujete ve světě sociálních sítí, zcela jistě dokážete z fleku vyjmenovat hned několik českých influencerek. Ty nejvýraznější a nejúspěšnější z nich zaznamenal snad každý, jejich působení totiž většinou zasahuje již mnohem dál než pouze na Instagram. Víte ale, které patří mezi ty nejvíce sexy? Tyhle vás dostanou do kolen!

Ne nadarmo se říká, že Češky patří mezi nejhezčí ženy na světě. Stačí se porozhlédnout kolem sebe a hned máme důkaz! Anebo na sociální sítě? Česko se totiž může pyšnit i těmi nejhezčími influencerkami! Řada z nich vás nenechá spát, jsou totiž pořádně sexy! Redakce eXtra.cz pro vás připravila krátký seznam! Znáte je a víte, v čem tkví jejich sláva?

Veronica Biasiol

Veronicu Biasiol vám nejspíš nemusíme dlouze představovat. Na českém internetu působí již pěknou řádku let a od svých začátků si stále drží místo na předních příčkách z hlediska úspěšnosti. Dnes se již věnuje i vlastním projektům, například módní značce nebo třeba podcastům.

Nela Slováková

Nela Slováková se neobjevila zčistajasna. Ač na tuto skutečnost většina lidí již zapomněla, Nela se proslavila především svou účastí v reality show Hotel Paradise. V době natáčení ještě neměla svůj účet na Instagramu, ale i tak při pozdějším založení dokázala vzbudit pozornost tisíců lidí. Dnes ji na této sociální síti sleduje 375 000 odběratelů.

Mishala Orth

Mishala se dostala do širšího povědomí především svou účastí v historicky prvním ročníku reality show Love Island, ale ani předtím rozhodně nebyla #noname. Tahle kráska se věnuje hudbě, jako jedna z mála Češek působí v rapu.

Angie Mangombe

Influencerka, modelka a podnikatelka Angie Mangombe. Tahle exotická kráska se dostala do širšího povědomí především svou účastí v reality show Like House. I když oproti jiným účastníkům vstoupila do hry o poznání později, dokázala na sebe strhnout pozornost a pořádně rozvířit vlny. Nedávno se také objevila v roli zápasnice na Clash of the Stars.

Gabriela Gašpárová

Gabriela Gašpárová se také proslavila hlavně účastí v reality show Love Island. Společně se svým partnerem Pítrem vydrželi v soutěži až do samotného konce a umístili se ve finálové trojici.

Nikol Treterová

A zase ten Love Island. Nikola Treterová se také účastnila reality show Love Island, která jí ve zviditelnění dost pomohla, ale ani předtím její jméno nebylo neznámé. Nikol v minulosti tvořila pár se zpěvákem Adamem Mišíkem.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy