Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bývalka Jakuba Štáfka se ztrácí před očima: Timková (31) bojuje s poruchou příjmu potravy

Monika Timková bojuje s poruchou příjmu potravy. Vyhledala dokonce odbornou pomoc.
Zdroj: foto eXtra.cz/Martin Procházka
+ Dalších 5 fotografií
anorexie

Herečka Monika Timková je kost a kůže! Hvězda Slunečné byla vždy štíhlá, ale v posledních letech její extrémně vyhublá postava a trčící kosti jasně naznačovaly, že s ní není něco v pořádku. A tak šla s pravdou ven. Monika se potýká s poruchou příjmu potravy a má problémy se sebepřijetím sama sebe, přiznala v rozhovoru pro Blesk.cz. Jak s problémem bojuje?


Herečka Monika Timková, hvězda seriálu Slunečná a bývalá partnerka Jakuba Štáfka, se v posledních pár letech začala ztrácet před očima. Toho si všiml snad každý, a tak se rozhodla jít s pravdou ven.

Timková: Porucha příjmu potravy

V rozhovoru pro Blesk.cz otevřeně přiznala, že bojuje s poruchou příjmu potravy, má problémy se sebepřijetím a trpí touhou po dokonalosti. Uvedla, že měla problém normálně jíst.
“Jsem na sebe hodně tvrdá, hodně náročná. Učím se brát jídlo tak, že to není můj nepřítel, ale kamarád, a makám na sobě, aby můj vztah k jídlu byl zdravější,” prozradila v rozhovoru. S problémy se snaží bojovat, vyhledala dokonce odbornou pomoc a chodí na terapie.

Naštěstí na to není sama, krásné brunetce je velkou oporou její současný partner, hokejista Jakub Přibyl. Tomu dokonce veřejně vyznala lásku na svém Instagramu. Zdá se, že v něm konečně našla pravou partnerskou náruč. Předtím randila tři roky s hercem Jakubem Štáfkem, ale jejich cesty se nakonec rozešly.

Herečku jsme potkali na křtu klipu Zachraň život z.s., ve kterém se Monika zhostila hlavní role.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy