Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Burešová a Tomešová jako dvojčata: Jedné se dostalo kritiky, druhé naopak vůbec

Burešová a Tomešová:  Jako dvojčata, jedné se kritiky dostalo, druhé naopak vůbec
Zdroj: koláž eXtra.cz/ Herminapress/Renata Bušková
+ Dalších 11 fotografií
PODOBNÉ ŠATY

Někdy se stává, že si známé celebrity okopírují návrhy šatů, které vzbudily velký obdiv. Herečka Michaela Tomešová se ale rozhodla udělat pravý opak a vynesla na Czech Cabaret Show obdobné šaty, za jaké byla před nedávnem kritizována herečka a zpěvačka Eva Burešová. Jde tu o souboj odvahy, či mají pouze dámy stejný vkus a názory ostatních je nezajímají?

Eva Burešová a Michaela Tomešová jsou obě slavné herečky a zpěvačky s nejspíše i stejným smyslem pro módu. Míša na slavnostní premiéru Czech Cabaret Show vynesla podobné šaty jako Burešová před půl rokem na premiéru muzikálu, ovšem té se spíše vymstily a nesetkala se na sociálních sítích s pochopením.

Rozhovor s Míšou Tomešovou

Eva si totiž na premiéru muzikálu Bodyguard, kde hrála hlavní roli, oblékla lesklé béžovo-hnědé šaty, které měly holá ramena a hluboký dekolt. Šaty měla od návrhářky Zuzany Lešak Černé a herečce díky dlouhému rozparku až ke stehnům tvořily krásné dlouhé nohy. To však některé její fanoušky pobouřilo a na jejím Instagramu se jí dostalo kritiky.

Tomešová vynesla šaty jako Burešová

Tomešová vynesla velice podobné šaty, které se nedaly přehlédnout díky své fialové barvě. Zpěvačka si je ale nenechala navrhnout, nýbrž si je vypůjčila ze svatebního salónu. Šaty mají stejné prvky jako tehdy Eviny, spadlá ramínka, která jsou součástí "podprsenky", průhledné bříško a dlouhá sukně. Kritika na Míšu se však zatím nedostavila a možné je, že ani nedostaví, jelikož její šaty neodkrývaly ani kotníky, zatímco Eva ukázala celá stehna.

Není to ale poprvé, co se Tomešové podařilo mít stejný kousek jako jiná celebrita. Nedávno se na sociálních sítích pustila do manželky známého bijce Karlose Vémoly. Lela Ceterová i Míša měly stejné plavky, ovšem obě je vynesly jiným stylem, na což herečka upozornila na svém instagramovém profilu a extravagantní blondýnce se tak vysmála.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy