Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Brécy Asterová, Finková a Pogodová: My se hádáme běžně a trénujeme to, smějí se

+ Dalších 12 fotografií

Herečky Jitka Asterová (64), Sandra Pogodová (49) a Linda Finková (55) dorazily na výstavu motýlů do botanické zahrady, kde s nimi redakce eXtra.cz udělala rozhovor. Toto trio je známé svou talk show s názvem Sirény na cestách, které jezdí po celé ČR a baví český národ. Humor a elán dámám rozhodně nechybí, jejich show je v podstatě postavená na jejich neustálých pošťuchováních a urážení. Samy se nazývají brécami. Co všechno v rozhovoru ještě prozradily?

Trio Sirény na cestách má mezi fanoušky velkou oblibu. Složení hereček Lindy Finkové, Jitky Asterové a Sandry Pogodové se doopravdy povedlo, jak se ty tři někde potkají, tak ihned všude kolem létají samé úsměvy a dobrá nálada. V rozhovoru pro eXtra.cz to nebylo jiné.


Redakce dámy potkala na výstavě motýlů v botanické zahradě. Projekt vznikal ve spolupráci s Galerií hl. města Prahy v rámci výtvarných dílen pod vedením lektorky Evy Pejchalové. Smíchu během našeho rozhovoru bylo opravdu dost. "Já jsem byla na sbírku motýlů mnohokrát lákána," řekla Jitka Asterová. "Jo, výborný. Já teda sbírku motýlů doma nemám, já jsem tahala na žrádlo," chytla se hned Sandra Pogodová. "Takhle, já jsem taky vařila, no," uvedla do třetice Linda Finková pro eXtra.cz.


Hádky je nikdy nerozdělí

Takové ženské trio se ale málokomu vyplatí. Kámen úrazu jsou většinou hádky, které jsou častým důvodem toho, že se skupiny rozpadnou. Jako tomu bylo například u 3v1, kde figurovaly Veronika Arichteva, Nikol Leitgeb a Martina Pártlová. Sirény na cestách v tom ale mají jasno. "My se hádáme běžně, my to normálně trénujeme. Vždycky jednou za měsíc proběhne velká hádka a dopadne to tak, že jedna řídí auto a ostatní dvě za ním běží na kšeft. My už jsme staré brécy a už nesoutěžíme," zakončila se smíchem Sandra Pogodová.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy