Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bojovnice Anička Slováčková: Hodlá vystupovat, dokud jí to rakovina dovolí

+ Dalších 16 fotografií

Známá zpěvačka Anna Slováčková se musela opět obrnit a připravit k boji poté, co jí byla znovu diagnostikována rakovina. Proti chmurám se statečná umělkyně snaží bojovat prací. Na svém Instagramu fanouškům představila novou kolekci triček a doplňků, které souvisí s jejím posledním albem Osudová. 

Nový byznys

Zpěvačka Anna Slováčková se před nedávnem dozvěděla zdrcující zprávu. Poté, co ji delší dobu trápil kašel, podstoupila vyšetření, na jejichž základě jí lékaři oznámili, že rakovina, kterou již před několika lety zdárně porazila, ji opět zasáhla a tentokrát se usadila na plících.

Dcera saxofonisty Felixe Slováčka a herečky Dády Patrasové je ale velkou bojovnicí, a i když ji zase čeká dlouhé období chemoterapií, snaží se temné myšlenky zahánět prací. Když zrovna činorodá zpěvačka nevystupuje na koncertních pódiích, rozjíždí vlastní byznys s tričky a doplňky ke svému novému albu, které nedávno pokřtila.


Pomoc díky práci

Na svůj Instagram Anička umístila fotografie s věcmi, kterými mohou fanoušci podpořit její tvorbu. "NOVEJ MERCH JE VENKU!" napsala Slováčková na sociální síť. "Vy, co jste byli na koncertě v Lucerně, už ho dobře znáte. Pro vás ostatní mám skvělou zprávu, a to sice, že od dnešního večera můžete objednávat přes náš web," dodala k novému merchi k desce Osudová.

Stejně jako Anička, tak i její tatínek Felix se snaží věnovat se co nejvíce práci, aby nemusel myslet na trápení milované dcery. "Na jednu stranu mě to deprimuje, na druhou stranu mě to, jak se říká, štve, ale nemůžu nic jinýho dělat než věřit tomu, že všechno dobře dopadne," řekl zdrcený muzikant v nedávném rozhovoru pro eXtra.cz, kde otevřeně promluvil o svých pocitech otce, jehož dcera je vážně nemocná.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy