Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Barbara z Big Brothera o účasti v Survivoru: Nejdřív bych musela jít na operaci, říká

+ Dalších 9 fotografií

Účastnice Big Brothera Barbara Hacsi se ostatním reality show nevyhýbá. V rozhovoru pro eXtra.cz promluvila například o Survivoru. Ten by však nejspíš nebyl nic pro ni, protože preferuje spíš pohodlí gauče ve vile než nástrahy pustého ostrova. Navíc, jak prozradila, má špatné koleno a předtím, než by se vydala do exotické Dominikány, by musela podstoupit náročnou operaci. A co říká o současné řadě Survivoru? To se dočtete níže.

Soutěžící si v Survivoru sahají na samé dno. Nekonečný hlad, nepříznivé počasí, náročné souboje a konverzace plné intrik a hádek. To všechno pro většinu lidí zní možná až hrozivě a Barbara Hacsi není výjimkou. Byť jak sama přiznala v rozhovoru pro eXtra.cz, nabídku odcestovat na pustý ostrov by přece jen zvážila.


"Kdybych dostala nabídku, asi bych si to hodně dlouho rozmýšlela. Nejdřív bych tedy musela jít na operaci, protože nemám kolenní vazy v levé noze. Takže se bojím, že to běhání v tom písku, to by byly tak dvě opičí dráhy a vezli by mě domů na nosítkách. Ale nevím, já jsem na to asi i moc pohodlná," pronesla Barbara, která v Big Brotheru skončila na třetím místě.


Bára má nejradši gauč

Přesto sport Báře není úplně cizí. Na představení nových dresů české reprezentace přiznala, že ho hltá způsobem, který by jí na ostrově příliš nepomohl. "Miluju sedět na gauči a dívat se na sport. Jsem velká fanynka Realu Madrid a českého tenisu, obzvlášť toho ženského, protože se nám skvěle daří," řekla Hacsi. V Survivoru ji tak zřejmě diváci neuvidí.

Big Brother 2023

Reality show Big Brother 2023 odstartovala 13. listopadu 2023 na Voyo. V domě se sešlo 16 soutěžících, kteří budou bojují o výhru bezmála 2,5 milionu korun (100 tisíc Euro).

Kde sledovat Big Brother 2023

Show Big Brother běží 7 dní v týdnu a sledovat ji je možné jak na Voyo, tak i na Nova Fun.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy