Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bára Basiková hodila zdravotní problémy za hlavu. Zpěvačce to neskutečně sekne

Bára Basiková: Vypadá lépe, než kdy dřív
Zdroj: Renata Bušková eXtra.cz/koláž eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
image

Muzikálová hvězda Bára Basiková vypadá perfektně. Fotografové eXtra.cz ji potkali v centru města, když byla zrovna na procházce s kamarádkou a musíme uznat, že i přes zdravotní problémy to zpěvačce sekne, jako nikdy dřív. 

Zlozvyku se nezbavila

Zpěvačka Bára Basiková se v poslední době objevuje na společenských akcích jen sporadicky. Známá hudební hvězda, která nedávno oslavila své šedesáté narozeniny, si i přes vážnou nemoc, se kterou nyní bojuje, neodpustí nějaký ten hříšek.

Nedávno naši fotografové muzikálovou zpěvačku vyfotili v centru Prahy. Společně s kamarádkou šla pasáží a dlužno dodat, že jí to v poslední době velmi sluší. Změna image nejen v oblékání, ale i co se týče barvy vlasů, jí moc prospěla. I přesto, že se potýká se zdravotními problémy, se zastavila, aby si zapálila cigaretu.

Zdravotní problémy

Před časem Basiková pro eXtra.cz potvrdila, že je nemocná. "O prázdninách mě zastihly velké zdravotní problémy, a tak jsem musela z muzikálu po vzájemné dohodě vystoupit a byla jsem prostě marod," uvedla Bára Basiková, jejíž zdravotní stav se prý už lepší. "Tedy víceméně. Definitivně za mnou to není, ale je to v procesu léčby. Věřím, že je to na dobré cestě," řekla v prosinci loňského roku.

Zpěvačka je ale velká bojovnice, která se občas do všeho vrhá přímo po hlavě, a to i když bojovala s těžkými depresemi. "Za diagnózu endogenní deprese, o níž jsem se dozvěděla až o mnoho let později, mohlo možná i to, že mě máma nechtěla. Když mě v 18 letech čekala, skákala dokonce ze skříně, aby potratila," řekla Basiková v rozhovoru pro iDnes.cz.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy