Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Babišovi vyrazili na dovolenou k moři: Dojatá Monika a oslavenec Frederik

Z kopýtka si vyrazili manželé Babišovy.
Zdroj: Herminapress
+ Dalších 7 fotografií
Přání

Manželka Andreje Babiše Monika Babišová se netají tím, že je milovnicí cestování. Poté, co její manžel neuspěl v prezidentských volbách, si tak mohou společně dopřát více času u moře. Momentálně si užívají ve městě Toulon na jihu Francie. Na cestách nejsou sami. Doprovází je syn Frederik, který tam oslavil 19. narozeniny. Monika mu veřejně popřála prostřednictvím svého Instagramu. 

"Zbožňuji tě a jsem na tebe neskutečně pyšná. Happy birthday my LOVE," napsala Monika Babišová k příspěvku na svém Instagramu. Její blahopřání patřilo jejímu synovi Frederikovi, který oslavil devatenácté narozeniny. Stalo se tak na jihu Francie, kde aktuálně rodina pobývá na dovolené u moře, i včetně expremiéra Andreje Babiše.

Francie je srdcovka

Babišovi se do Francie zřejmě vydali oslavit právě zmíněné narozeniny Frederika. Jako cíl své cesty si vybrali přímořské městečko Toulon. "Jih Francie je moje srdcovka," pochvalovala si Monika dovolenou. Společně s Frederikem se vypravila například na loď, kde pořídila společnou narozeninovou selfie. Devatenáctiletý mladík si pak vyzkoušel jízdu na vodním skútru.

Že je Francie pro Babiše a jeho rodinu zemí zaslíbenou, lze soudit i z toho, že tam vlastní hned několik nemovitostí. Právě kvůli nim byl Babiš v minulosti podle deníku Le Monde vyšetřován, a to proto, že je údajně nakoupil přes offshorové firmy. Zda ale vlastní něco ve městě Toulon, to zatím není známo.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy