Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Alice Nellis na Českých lvech překvapila: Ukázala svého adoptovaného syna Olivera

Režisérka Alice Nellis se svým adoptivním synem Oliverem.
Zdroj: eXtra.cz/Tomáš Martínek
+ Dalších 145 fotografií
rodina

Rudolfinum praskalo v sobotu večer ve švech. Konal se tam totiž již 31. ročník udílení cen Český lev, kde nechyběla ani redakce eXtra.cz. Slavnostní večer si nenechala ujít ani plejáda známých osobností. Mezi nimi byla i režisérka Alice Nellis, která dorazila v doprovodu svého adoptovaného syna. 

V pražském Rudolfinu se v sobotu večer konal již 31. ročník udílení cen Český lev. Na místě se sešel nespočet osobností českého showbyznysu, jak zachytili fotografové eXtra.cz. Slavnostní večer si nenechala ujít ani režisérka Alice Nellis, která dorazila společně se svým adoptovaným synem Oliverem.


Nellis dorazila v černých šatech a pro ni v již ikonickém červeném kabátu. Její syn zvolil eleganci a jednoduchost a dorazil v černém obleku. Alice má doma adoptované děti dokonce dvě. Sice moc toužila po vlastních potomcích, ale nakonec se uchýlila k adopci. "Chtěla jsem děti mít, nakonec máme dvě adoptované, a to si moc plánovat nejde. Strašně jsem se na ně těšila, a když jsme je měli doma, tak to bylo krásné," prozradila v rozhovoru pro deník Týden.

Alice adoptovala afrického chlapce

Rozhodla se adoptovat afrického chlapce, a to z prostého důvodu, své dceři chtěla pořídit bratříčka, přirozenou cestou se to však nepodařilo. "Chtěla jsem pro moji dceru sourozence, ale u nás se na druhé dítě čeká hrozně dlouho. Přišlo mi logické podívat se jinde. Afriku jsem několikrát navštívila a viděla jsem, v jakých tam žijí podmínkách. O chlapečky tak velký zájem pro adopci není," dodala.

Cenu pro nejlepší herečku získala Simona Peková:



Samotná režisérka si je vědoma toho, že u nás to její syn nebude mít lehké. "Můj syn tady bude exotický, s tím se bude muset vyrovnat. On ví, že je jiný než většina dětí nebo jeho sestra. Prohlíží si ruce a potom si je porovnává se sestrou. My o tom s dětmi mluvíme a říkáme jim úplně všechno. I to, že jsou adoptované," přiznává.

Kdo další kromě Alice Nellis na České lvy dorazil? Podívat se můžete v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy