Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Agáta se vyjádřila k soudům s tatínky: Jakub s Jaromírem se proti mně spikli, říká

Agáta Hanychová se vyjádřila k soudu.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 26 fotografií
soud

Agáta Hanychová (39) řeší neustálé boje s tatínky svých dcer Jakubem Prachařem a Jaromírem Soukupem. Jejich spory o děti se řešily i u soudu. Naposledy se to mezi dvojicemi dost vyhrotilo a na žádné dohodě se vůbec nedomluvili. S více detaily se influencerka nyní podělila v podcastu, který má s Ornellou Koktovou. 

Agáta Hanychová měla náročný týden. Nejenže má za sebou soudní procesy, které trvaly dva dny v kuse, ale zároveň její syn Kryšpín byl v nemocnici na plánované operaci. Influencerka se ale nemůže rozdvojit. Když se řešil soud s Jakubem Prachařem o dceři Mie, tak Agáta k soudu nepřišla, poslala jen právničku. Ze soudu s Jaromírem Soukupem o Rozárku pak prchla jak jen to šlo do nemocnice za synem.


"Já jsem na prvním soudu nebyla, protože jsem tam nemusela. Myslím si, že od toho si platíš právníka, abys tam prostě nemusela chodit. Ale když jsem viděla ty dva nas*aný a zlý chlapy, jak se na mě koukají, jakože jsem udělala tu nejhorší věc na světě, a já jsem jim vlastně jen porodila dvě holky," začala se svěřovat Agáta se svými pocity Ornelle Koktové v jejich společném podcastu.

Jakub s Jaromírem se spojili

Zároveň přiznala, že Jakub Prachař vždycky brojil proti Jaromíru Soukupovi, nyní se však spojili proti ní. "Oni se semknuli ještě proti mně, což jsem se dozvěděla u soudu, kdy advokátka Jaromíra přiznala, že si jejich advokáti mezi sebou udělali pakt," řekla Agáta, která u soudu chtěla vybojovat víc peněz pro své děti a mít normální střídavou péči.

U soudu se podle jejích slov řešila pouze jedna věc, a to finance. Došla slova i na společný podcast, za který dámy zřejmě nevydělávají málo peněz. "Oni se ukázali jako bezcharakterní lidé. Já si myslím, že Jakub je velice úspěšný ve své práci, nemusí nám závidět Herohero, tady Jaromír si taky založil Herohero," pronesla Agáta, která má prozatím od soudu pokoj. Domluva se uzavřela na dobu neurčitou.

Agáta Hanychová u soudu se Soukupem: 



Největší zklamání

Kdo však Agátu nejvíce zklamal, byl její bývalý manažer Josef Koudelka, který k soudu dorazil také, ale podpořit Jakuba Prachaře. U toho byla i redakce eXtra.cz. "Já jsem tomu Pepínovi pomohla, jinak by dělal pořád na benzínce. Takže mně přijde, že si každý na mně ukrojil něco a pak se tihle tři proti mně semknou," dodala smutně Agáta.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy