Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Adam Mišík s Natálkou dorazili na místo, kde to všechno začalo: Pořád máme líbánkovou fázi, říkají hrdličky

+ Dalších 15 fotografií

Dcera Ivy Kubelkové Natálie Jirásková a zpěvák Adam Mišík patří v současné době mezi nejkrásnější páry na české scéně. Po uplynulém roce se vrátili na místo, kde se poprvé veřejně představili jako dvojice – do Karlových Varů. Poskytli nám rozhovor, ve kterém se rozpovídali o tom, jak se jejich vztah za společně strávený rok změnil. 

Uběhl již rok od doby, kdy se krásná Natálie Jirásková a Adam Mišík poprvé ukázali na veřejnosti jako pár. Stále září štěstím a vypadají velice spokojeně. Společně jsme se setkali na party v rámci filmového festivalu ve Varech, kde se podělili o to, kam se za společně strávený rok posunuli.

“Žijeme spolu, ale vlastně se nic moc nezměnilo. Pořád máme takovou tu honeymoon (líbánkovou, pozn.red.) fázi, jsme mazlíci a nic moc se nezměnilo,” popisuje Natálie a Adam jí přitakává. Na filmový festival dorazili v dobrém rozpoložení, úsměvy rozdávali na všechny strany. Zdá se, že láska mezi nimi jenom kvete, a je na nich vidět, jak moc jsou do sebe zakoukaní.

Adam Mišík: Vzbudilo to větší ohlas, než jsme čekali

Na lázeňské město vzpomínají jenom v dobrém. “My jsme spolu byli už dříve, ale je to hezká vzpomínka na ty naše první chvíle na veřejnosti,” popisují. Reakce veřejnosti na sebe tehdy nenechaly dlouho čekat. “Vzbudilo to velký ohlas, asi větší, než jsme vůbec čekali. Ale on si to člověk odbude a potom už je klid,” přiznávají.

Do Karlových Varů zamířili zejména z pracovních důvodů, Natálie tam měla přehlídku a Adam se potřeboval objevit na jedné akci. I tak se snaží nasát atmosféru a pořádně si akci užít. Během léta ještě určitě plánují dovolenou. “Určitě to máme v plánu. Já mám teď více volna, takže se určitě někam vydáme,” zakončil Mišík.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy