Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

A ta částka taky nesouhlasí! Perkausová škádlí záletného Šebrleho, ten neví kam s očima

+ Další 3 fotografie

Roman Šebrle si pěkně naběhl. Když řešíte v osobním životě problém, existují kolegové v práci, kteří o vašich záležitostech budou taktně mlčet. Na druhé straně stojí ti, kteří se vás na někdy ne zrovna příjemné věci zeptají naplno. Tím druhým přístupem se evidentně řídí i krásná moderátorka TV Prima Eva Perkausová, která si na Instagramu veřejně utahuje z milostných trablů, jež s Romanem Šebrlem řeší celá bulvární scéna.

Na videu je vidět Evina ruka, držící pondělní vydání deníku Blesk, který řeší moderátorovu aférku z Krkonoš. Šebrleho totiž zachytil fotograf Blesku, jak v nočních hodinách v jednom z horských barů paří s neznámou blondýnkou. A že to byla pořádně žhavá párty. Bývalý atlet se s neznámou kráskou na parketu i u baru několikrát vášnivě líbal.



Roman Šebrle letos zažil osamělé Vánoce, pár týdnů před svátky prosákla zpráva, že se rozvádí se svou ženou Evou. To i sám potvrdil pro CNN Prima News. Bývalý desetibojař následně na Instagramu sdílel poněkud smutné fotky, na kterých pózoval sám u vánočního stromečku. Na Silvestra se pak stejně jako velká část dalších českých celebrit rozhodl vyrazit do Špindlerova Mlýna. Ani tam to ale nevypadalo, že by se nějak extra bavil. Nakonec ale mělo jeho pátrání zřejmě šťastný konec.

Jak je vidět, jeho kolegyně Eva Perkausová si z něj proto dělá legraci, pravděpodobně mu ale možný nový vznikající vztah přeje. „No, co pak to tu máme, co pak to tu máme? Romčo, víš o tom něco? Řekneš mi k tomu něco?" provokovala svého kolegu před začátkem vysílání Eva a mávala při tom dotčenými novinami. "Ne a ta částka taky nesouhlasí," směje se Roman. 


​Zdroj náhledového obrázku a videa: Eva Perkausová, publikováno se svolením


Související články

Další články

Nejnovější kauzy