Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Věštba z chřestu: V roce 2024 čeká královskou rodinu rozvod a v čele USA stane poprvé žena

Jemima Packington a její věštba z chřestu pro rok 2024: Královskou rodinu čeká rozvod
Zdroj: koláž eXtra.cz/profimedia
+ Další 4 fotografie
věštba

Opravdu neobvyklou věštkyní je Britka Jemima Packington. Sedmašedesátiletá žena totiž k předpovídání budoucnosti nepoužívá zrovna obvyklé prostředky, ale dle svých slov je jedinou na světě, kdo umí věštit ze zeleniny, konkrétně z chřestu. Podle informací webu DailyMail čeká v roce 2024 královskou rodinu rozvod. 

Předpověď z chřestu

V minulosti se britská věštkyně Jemima Packington dostala do povědomí veřejnosti, když správně předpověděla Brexit, smrt královny Alžběty i odchod Harryho a Meghan z královské rodiny. Ani letos nezahálela a připravila další věštbu, podle které letos opět dojde k velkým změnám. Podle ní se královské rodině pohroma nevyhne ani v roce 2024.

K předpovídání budoucnosti používá Jemima opravdu nezvyklé prostředky. „Když hodím chřest do vzduchu, vytvoří to vzorec a ten vzorec interpretuji. Jsem schopná vyložit vzorce, které chřest utvoří. Obvykle jsem na 75 až 90 procent přesná ve svých předpovědích,“ citoval již v minulosti její neobvyklé vykládací praktiky web Mirror.


Rozvod v královské rodině

Podle informací webu DailyMail čeká letos královskou rodinu těžké období. Na základě věštby Jemimy Packington má totiž dojít k velkému královskému rozvodu. Kterých členů se ale odluka týká, věštkyně neprozradila. Věštba navíc ukázala, že na mnoha místech světa dojde ke změně režimu, události na Blízkém východě dosáhnou zlomového bodu a do čela Spojených států by se měla dostat žena.

Chřestová věštba se v mnoha případech vyplnila, ne vždy je ale spolehlivá. Packington již dlouhodobě nevychází předpověď budoucnosti v oblasti sportu. V minulém roce předpověděla fotbalové Chelsea veliké úspěchy, londýnskému klubu se ale stále nedaří.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy