Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Jaromír Soukup a jeho pohledná brunetka: Michaela Taschnerová se v minulosti zúčastnila Miss

Jaromír Soukup si nenechal ujít finále Miss.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák
+ Dalších 6 fotografií
Miss

Podnikatel Jaromír Soukup (55) byl po rozchodu s influencerkou Agátou Hanychovou (39) nějaký čas sám. Nyní to ale vypadá, že se vídá s pohlednou brunetkou, kterou vzal o víkendu také na slavnostní vyhlášení Czech Miss Republic do Fora Karlín. Blesk navíc zjistil, že tajemná kráska je Michaela Taschnerová (42) a v roce 2006 se zúčastnila soutěže Miss Golf.

Podnikatel Jaromír Soukup se s Michaelou Taschnerovou zná již dlouhých sedmnáct let. A vypadá to, že zvlášť v poslední době to mezi nimi jiskří. Nejenže vzal její tři děti na Clash of the Stars, jak jsme již psali, ale o víkendu šel s Michaelou na slavnostní galavečer vyhlášení Miss Czech Republic ve Foru Karlín, kde redakce eXtra.cz nechyběla.

Dvojice se od sebe během večera prakticky neodlepila a vyměňovala si široké úsměvy. Na místě nechal Soukup jejich vztah bez komentáře. Na dotaz Blesku, zda je šťastný, odvětil následovně: „Nemám čas nad tím přemýšlet, ale slibuju, že se nad tím zamyslím.“

Zúčastnila se Miss

Michaela Taschnerová se v roce 2006 tehdy jako čtyřiadvacetiletá zúčastnila soutěže Miss Golf, kam tehdy uvedla 174 centimetrů a „téměř“ perfektní míry 89-61-89. Mezi trojici vítězných dívek se ale nedostala. Už v té době pracovala Taschnerová na ministerstvu školství jako tisková mluvčí. A právě zde se dvojice seznámila, Soukup tehdy na ministerstvu pracoval jako náměstek.

Po rozchodu Soukupa s influencerkou Agátou Hanychovou se navíc podnikatel potkal právě s Taschnerovou a spolu zašli na večeři v centru Prahy.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy