Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na čtvrtek 16. 5. 2024: Vodnářům hrozí konflikty, Lvi by měli zvolnit

Pro fungování mozku je nezbytný i odpočinek, spánek a relaxace.
Zdroj: Pixabay.com
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na čtvrtek 16. 5. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Udělejte si pohodový den, zajděte si do oblíbené restaurace a večer třeba do kina. Vyhýbejte se rozhovorům, kde tušíte možný konflikt. Dezinformátoři se vám budou lepit na paty, takže to budete mít těžké.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Nenechte si nikým a ničím zkazit náladu. Hlavně netahejte do soukromého života nedořešené pracovní záležitosti, ty přece mohou počkat až do zítřka. A už vůbec tím nezatěžujte své nejbližší.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Snažte se být důslední a pokuste se udělat maximum pro to, abyste měli úspěšný den. S podporou ostatních se vám bude dařit v práci i v soukromí. Jste na dobré cestě. Když vytrváte, vaše plány se splní.


Býk (21. 4. – 21. 5.)

Jestliže nastane situace, která vás vyvede z rovnováhy, pokuste se hlavně zachovat chladnou hlavu. Hledejte oporu v někom blízkém, s nímž to můžete probrat. Dělejte to, u čeho se spolehlivě uklidníte.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Horoskop vás nabádá, abyste neplýtvali časem ani energií na zbytečnostech. Neváhejte se poradit s ostatními. Stanovte si priority, které musíte neodkladně splnit, a také to důsledně dodržujte.

Doporučené video: Tři znamení, která jsou největší hypochondři


Rak (22. 6. – 22. 7.)

Horoskop vás nabádá, ať si dáte pozor na svou nerozhodnost. Pokud budete příliš dlouho váhat u nabídky, kterou obdržíte, mohl by vám onu příležitost vyfouknout někdo jiný, co se na to už celý třese.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Horoskop vás nabádá, že ačkoliv se zrovna cítíte plní síly, měli byste trochu zvolnit tempo. Pamatujte na odpočinek a nepřipouštějte si tak problémy druhých lidí, protože vás to psychicky vyčerpává.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Horoskop vám radí, abyste se přestali neustále rozčilovat. Soustřeďte se na to pěkné, co vám dělá radost. Pokud doma máte nějaké spory, otevřeně si o tom pohovořte, ať to brzy vyřešíte.


Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Měli byste s ostatními mnohem více komunikovat. Dozvíte se informace, které se vám do budoucna budou velice hodit. Ač si to nechcete vůbec připustit, rad od ostatních potřebujete víc, než byste sami chtěli.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Všechny důležité povinnosti se snažte stihnout rychle. Budete tak mít více času na zábavu, které se chcete věnovat. Pokud vyrazíte do společnosti, pobavíte se a dočkáte se nevšedních zážitků.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Hvězdy vás varují, abyste si dávali pozor na to, co komu sdělujete. Jestli hodláte pomlouvat někoho ze svých známých, snadno se to obrátí proti vám. Máte-li v plánu sportovat, pak nepřeceňujte své síly.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Horoskop radí, že byste měli být ctižádostivější, abyste se konečně prosadili v oblastech, kde pak zbytečně vynikají jiní. Zbytečné obavy vám nedovolují pohnout se kupředu a brzdí vás.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy