Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na neděli: Ryby čeká velké překvapení, Panny otevřou rány ve vztahu

Horoskop na dnešní den neděli 30. května: Ryby čeká velké překvapení, Panny otevřou rány ve svém partnerském vztahu
Zdroj: Pixabay
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Přinášíme vám horoskop na neděli 30. května, ve které na nás útočí energie chaosu! Připravte se tak na překvapení, hluboké myšlenky ale i zbytečné konflikty. Podívejte se, co vás dnes čeká a nemine.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Strach z toho, kam se vás život ubírá, vám vydrží i dnes, neklesejte však na mysli. Pokud děláte vše tak, jak vám radí vaše intuice, nemůžete se splést. V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká a nemine.


Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Tady je ve vzduchu velké překvapení! A bude to stát vážně za to. Soustřeďte se přesně na to, co ve svém životě chcete. To ostatní nechte odejít. Nepotřebujete ve svém životě nic, co už vám více neslouží. V galerii najdete váš dnešní tip.


Beran (21. 3. - 20. 4.)

Život máte žít tak, aby se líbil vám. Pamatujete, jak vám babička říkala, že kdyby všichni skočili z okna, skočili byste taky? Proč žijete život, který žijí všichni ostatní, když vám se nelíbí? V galerii najdete, čeho se dnes vyvarovat.


Býk (21. 4. - 21. 5.)

Soustřeďte se dnes hlavně na to, abyste byli v pohodě. Absolutně se ztrácíte ve svém momentálním životě a děláte z něj jeden velký chaos. Vše bude v pořádku, i vy. V galerii najdete, na co si dát pozor.


Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Dejte dnes na symboly a znamení. Mohou vám nastavit zrcadlo. A to je přesně ono, co momentálně potřebujete. Nic stejně neurychlíte. Víte to sami, jen se pořád o něco snažíte. V galerii najdete váš nedělní tip.


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Občas nevíte, kde vám hlava stojí? Zkuste najít svůj vnitřní klid. Žít v přítomném okamžiku je to, co vám může pomoci. U přátel si dejte pozor na faleš, někdo to s vámi nemyslí upřímně. V galerii najdete, na co se dnes můžete těšit.


Lev (23. 7. - 22. 8.)

Zkuste si každý den opravdu uvědomit, jak se cítíte. Zapomínáte na sebe, neposloucháte se. Život se nedá naplánovat. Musíte věřit celému procesu. A uvidíte, že se vesmír postará! V galerii najdete, čeho se dnes vyvarovat.


Panna (23. 8. - 22. 9.)

Otevřete dnes témata svého partnerského vztahu. Pokud vás něco trápí, máte ideální příležitost to dnes vyřešit ke zdárnému konci. Váš protějšek bude otevřený rozhovorům na toto téma. V galerii najdete, co vás dnes potěší.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Pokud toužíte po romantice, nebojte se dnes být jejím iniciátorem! O co si neřeknete, to dnes mít nebudete. Váš partner není jasnovidec, musíte být aktivnější. V galerii najdete, jaká novinka vás dnes čeká.


Štír (24. 10. - 22. 11.)

Připravte se na řešení velkého problému. A bůh ví, jestli ho dnes vůbec dořešit zvládnete. Týkat by se měl především vašich rodinných vztahů a starých křivd. V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká.


Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci, připravte se na velkou novinku! Překvapit by vás mohl partner tím, co už jste po něm dlouho žádali. Dejte si pozor na finance, musíte o nich lépe přemýšlet. V galerii najdete, co vás dnes potěší.


Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

V neděli k vám přijde úžasná energie výhry. Splní se vám vše, o čem sníte, využijte toho! Zaměřte se na svou budoucnost, čeho chcete dosáhnout. Vytvořte si místo, kde vám bude dobře. V galerii najdete váš nedělní tip.


Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy