Džus Rudolfa Beisse už vyléčil z rakoviny 45 tisíc lidí. A účinkuje už za 42 dní. Rakušan si je jistý tím, že rakovinu živí proteiny, a ty musíme z těla odstranit. Vypracoval proto speciální stravovací režim, při kterém se doporučuje pít jen čaj a jeho speciální zeleninový džus s červenou řepou jako hlavní ingrediencí.

Během 42 dní by měly rakovinné buňky uhynout a hladovět, ale vaše celkové zdraví by se mělo zlepšit. Na přípravu džusu potřebujete organickou zeleninu, a to červenou řepu, mrkve, kořen celeru, brambory a ředkvičky.

Do mixéru vložte 55 % červené řepy, 20 % mrkve, 20 % celeru, 3 % brambor a 2 % ředkviček. Vše dobře promíchejte a můžete začít s léčbou. S džusem byste to ale neměli přehánět. Dopřejte si jen tolik, kolik si ho žádá vaše tělo.

Červená řepa je zdraví prospěšná proto, že obsahuje vitamíny C, B1, B2, B6, kyselinu listovou, kyselinu panthothenovou i minerály draslík, fosfor, hořčík, vápník, sodík, železo a zinek. Červená řepa je jedna z nejzdravějších zelenin vůbec.

Podle studie je navíc červená řepa prospěšná při léčbě leukemie a rakoviny. Obsahuje totiž hodně aminokyselin, které mají výrazné protirakovinné vlastnosti. Navíc má protizánětlivý, detoxikační a antioxidační účinek.

Červená řepa je prospěšná i pro těhotné ženy, posiluje funkci jater, žlučníku a slouží jako prevence proti zácpě. Také pomáhá při bolestech hlavy, zubů, úplavici, problémech s kostmi, kožních potížích a bojuje i s menstruačními bolestmi.