Po klukovi s hrníčkem se v primáckém pořadu Ano, šéfe! objeví další nálož, při které budete kroutit hlavou. Tentokrát si zkušeného Pohlreicha zavolali do Mohelnice, do restaurace, která by se chtěla stát špičkou, co se steaků a hamburgerů týče. Jenže ambice jsou to jediné, co podnik má.

„Při natáčení dílu v Mohelnici jsem si znovu uvědomil, s jakým diletantstvím se dá náš obor dělat. Arogance, neschopnost a ignorace byly hlavní ingredience na místním menu. Jídlo bylo jednoduše šokující, mám pocit, že něco takového jsem ještě na talíři neviděl,“ říká Pohlreich. A když to řekne Pohlreich, který za šest sezon svého pořadu viděl už ledacos, musí to být vážně síla. Taková, že se dokonce bál o zdraví svoje a hostů.

Co mu v Mohelnici naservírovali na talíř tak nechutného, že byl šéfkuchař šokovaný? To zjistíme už ve čtvrtek ve 21:30 v dalším dílu Ano, šéfe!.