Nová rubrika s názvem Vaříme levně a chutně, kterou zpravodajství Novy zařadilo do svého informativního bloku, je krokem, jenž u seriózního zpravodajství v hlavním vysílacím čase poněkud pokulhává.

Vedení dalo na starost rubriku reportérovi Láďovi Hruškovi, který se osvědčil jako populární potravinový inspektor. Proč chce proboha televize, která má už ve svém repertoáru mistra receptů pro nenáročné strávníky, připravovat něco, po čem se mnohým obrátí žaludek?

Hruška jako první recept uvařil plněné kuřecí kůže. „První jídlo zní trochu bizarně a nechutně, ale výsledek rozhodně nechutný není. Naši pochoutku jsme dávali ochutnávat i lidem v ulicích a ti si ji pochvalovali,“ uvedl ke svému dílu inspektor Ladislav Hruška. Navíc porce tohoto mixu vyjde prý na 3 Kč. Co bude následovat dál? Salát ze strouhaného kopyta?

Na to, jak to vypadalo, se podívejte ve videu!