U obce Budmerice na Slovensku (rozvojová země na východ od našeho ráje), stejně jako už dříve ve Štúrovu byly nalezeny jasné stopy kanibalismu, které dokazují obecně známý fakt, že na Slovensku patřilo pojídání lidí k oblíbeným kratochvílím, případně nouzovému řešení hladomorů.

Informace nevzbudila žádný velký ohlas, neboť Slovensko je svou svérázností dobře známo, stačí se podívat na libovolnou tamní reality show a je zřejmé, že zejména venkovské a vysokohorské obyvatelstvo zatím ještě nemá civilizační návyky, které jsou v Česku a západním světě běžné.

Ideálně to popsal například americký horor Hostel z roku 2005, který věrně vylíčil současnou Bratislavu, kde ve snímku pobíhají po centru města psi s lidskými pařáty v hubě, rozřezávání lidí je tam, jak jsme nedávno psali, dodnes tradicí!

Nálezy kosterních pozůstatků z doby bronzové a kamenné (z doby nedávné budou jistě brzy následovat) svědčí o tepelné úpravě jídla, v budoucnosti se jistě najdou i pozůstatky z dnešní doby, ze kterých bude patrná i moderní, tzv. „raw“ úprava. Pojídání lidského masa má na Slovensku bohatou tradici, ne nepodobnou třeba starověké Číně, případně Africe, kde ještě před dvěma sty lety, možná právě po slovenském vzoru, zabíjeli domorodci v zimě stařeny vlastního kmene tak, že je udusili v kouři, zatímco psy (kteří ještě mohli chytat vydry) nechali naživu, což je oproti Slovensku zásadní rozdíl.

Slováci jsou národ, který dlouhodobě limituje přehnaná pobožnost, xenofobie, nacionalismus a sklony k hysterii a braní se vážně, ale zase tam mají nejkrásnější ženy na světě a brynzové halušky, což z nich v kombinaci s tím, že je vždycky sesekáme v hokeji, dělá celkem fajn národ, kterému jako silnější a rozvinutější bratr vždycky vše blahosklonně odpustíme. Ovšem s výjimkou exportu v podobě Sisy Sklovské a Deany Horváthové-Jakubiskové.

Na ty se vztahuje evropský zákon o zákazu vývozu zbraní hromadného ničení, ale Slovensko jej dlouhodobě ignoruje, v čemž mu nahrává Schengenská dohoda o volném pohybu osob v EU, která se kupodivu vztahuje i na tyto dvě dámy, protože si Slováci, tehdy celí jurodiví, že budou v evropském společenství, zapomněli vyjednat výjimku.

Vzhledem k faktu, že Slováci jsou docela odborníci, vždyť nedávno chtěli grilovat českého zpěváka Michala Davida, přidáváme jeden recept pro gurmány.

Lidské maso po východniarsku:

Dva kousky manga nakrájené na kostky grilujte spolu s citronem rozřezaným na plátky. Rozdrťte stroužky z jednoho velkého česneku a přidejte najemno nasekanou cibuli, 5 rajčat rozkrájených na půlměsíčky, sůl, pepř, vše smíchejte a podlijte cca 1 dcl vody. Lidské maso nakrájejte na kostky, přidejte na gril, zprudka opečte a přidejte k hotové zeleninové příloze. Dobrou chuť!