Od poloviny dubna začíná velká fast foodová revoluce, řetězec KFC, který obaluje svá kuřata do přísně tajné, ale zato hodně chutné směsi koření, zavede prodávání kuřecích kousků bez kostí.

Jestli teď chcete namítnout, že to už přece dělají, tak máte pravdu, ale smažené kuře je v tomto případě výjimka. Kuřecí kousky v tzv. party kyblících jsou pořád jen naporcované čtvrtky, které je nutné obírat, a to začalo konzumenty štvát.

U KFC totiž momentálně vedou stripsy a nugety, ze kterých nemusíte plivat kostičky, proto se řetězec rozhodl k razantnímu kroku. A ten se nejprve vyzkouší ve Spojených státech, kde jsou největší lenivci nechápající, že kosti drží maso pohromadě. Novinku zavede 4500 provozoven a fast food Colonela Sanderse vyvíjel svou verzi vykostěného kuřete čtyři roky.

Zda mezi vykosťovací trend budou patřit i malinká, tzv. dvoukostičková křidýlka, pochoutka na jedno zobnutí, to se zatím neví. Pro mnoho lidí je totiž stále velkou pochoutkou olizovat tyto malé kůstky a následně i báječně upatlané prsty.