Společnosti Apester a Co-Cyles nedávno pověřily architektonické studio ROY Davis vybudováním nových kancelářských prostor. A dopadlo to opravdu parádně! Pokochejte se prostředím, ve kterém pracovat je za odměnu.

Tyto kanceláře se nacházejí ve zrekonstruované budově, kterou výše zmíněné studio koncipovalo jako hight-tech business hub. Obě společnosti hledaly design, který by bylo možné charakterizovat jako mladistvý, inovativní, soudržný a také inspirující. Design, ve kterém se člověk bude cítit dobře, bude tvůrčí a nebude unavený. A to se jim povedlo!

Rozdělení interiéru mezi Apester a Co-Cyles bylo realizováno pomocí nábytkových prvků, které fungují jako dynamické vizuální bariéry. Uprostřed půdorysu je společný veřejný prostor, kde se můžou pořádat porady nebo se kolegové mohou společně naobědvat nebo vypít kávu.

Odpočinkovou zónu navrhli izraelští umělci Eyal Eliezer a Elna. Podle svých vlastních slov chtěli vytvořit inspirující atmosféru, která by zaměstnance podněcovala k vymýšlení nových nápadů. A o to přece v práci jde. Barevné velké obrazy vás budou inspirovat a během práce si dokonale odpočinete a zrelaxujete.

V jedné ze zasedacích místností můžeme vidět dlouhý stůl, moderní židle, televizor. Místnost je krásná, prosklená a designově výjimečná. Tam vás budou napadat věci, na které byste normálně ani nepomysleli. Samostatnou zmínku si zaslouží také svítidla, jejichž spoluautorem je známý industriální designér Haim Ivgi. Místnost není jen tak ledajaká.

První a druhé patro je spojeno schodištěm z přírodního železa a rozšířené síťoviny, které do tohoto interiéru skvěle zapadá. Na střešní terase naleznete kuchyni, bar a venkovní posezení. Ideální místo pro strávení polední přestávky. A když ještě k tomu svítí sluníčko, tak je to opravdová paráda. Tak co, jak se vám líbí kancelářské prostory?